Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kit választanátok?

Figyelt kérdés

Olyan helyzetben vagyok,mint még sosem. a barátommal több,mint 3 éve vagyunk együtt,ebben volt több szakítás, és most sem mondhatnám,hogy tényleg együtt vagyunk. de szeretem, és azon lennék,hogy jobb legyen a kapcsolatunk,viszont részéröl kb heti 1x, ha ezt érzem... óvatos,távolságtartó,nem nagyon keres.... nem hiszem,hogy lenne valakije,mert a munkahelyére is bevisz,meg mindenki elött kézen fogva megyünk. szóval fura....

a másik viszont,hogy a munkahelyemen megismertem egy pasit,vagyis ismerem már régóta,mert apukámé a cég,ö pedig bérbevett egy kis részt. de apukám meghalt nemrég,így én vettem át a céget. na és eddig úgy nem érdekelt,szimpi volt mindig,de semmi több. na és most ugye,hogy sokat vagyok a cégnél,sokat is találkozom vele. ma is iszogattunk kicsit,kiöntöttük egymásnak szívünket lelkünket,nevetgéltünk,söt még ebédelni is meghívott. nagyon jófej. és már sms-ezünk is. és azok alapján amiket elmondott,pont az az ember,akire mindig is vágytam,van egy lova,tanyája,azzal foglalkozik amivel én,és korban is pont jó.vicces,elég helyes,na szóval jól érzem magam vele. viszont még nem ismertem ki,mert az,hogy 2x-3x hosszasan beszélgettünk,abból még annyi minden nem derült ki. viszont azt veszem ki a szavaiból,hogy tetszem neki,és szeretne megállapodni,hiszen 33 éves... és én is vágyom egy stabil kapcsolatra... viszont ezt a mostani barátommal nem igazán érzem :( mindig annnyi,hogy ''majd beszélünk,majd,majd...'' mert érzem,hogy szeretne hosszasan beszélgetni, de egyrészt nincs ideje,mert folyton dolgozik,másrészt,meg mintha csak elodázná a dolgot... hétfön találkoztunk,meg ma... de ma is ha én nem kezdeményezek,akkor nem történik semmi...váltottunk még pár szót,aztán ment haza... ja mert,hogy sosem alszunk együtt.... ezt is olyan nehezen viselem már....

de mi van,ha a másik sráccal mindez meglenne? holott végül is ez normális egy kapcsolatban,hogy együtt alszunk....

de a barátomat is szeretem,vele képzeltem az életem,meg csak 3 éve vagyunk már együtt,minden jó lenne,csak alig találkozunk,nem halad sehova a dolog... én meg már szeretnék megállapodni,meg jól érezni magam! mert mi nem megyünk sehova...max mozi és ennyi.. de ezért is már 2 hete könyörgök neki... de megszoktam,szeretem, viszont vonz az új is..mi van,ha vele minden más lenne? de ehhez az kell,hogy megismerjem...

mit tegyek?

2012. nov. 15. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
ebben a szövegben a barátodról csak rosszat írtál....a másik oldalon meg a számodra álompasi van....szerinted melyik a helyes választás úgy őszintén?
2012. nov. 15. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
felhívnám a figyelmedet arra, hogy a kérdésed olyan hosszú, hogy senki se fogja elolvasni. egyébként szerintem várj még egy kicsit hogy lásd mi történik addig a 2. sráccal és milyen lesz a kapcsolatod azzal akivel szakítottál. persze ez csak az én véleményem
2012. nov. 15. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy? 3 éve együtt vagytok és nem alszotok együtt? Külön éltetek mindig vagy az egyik szakításnál szétköltöztetek és úgy is maradtatok? Tisztázd a barátoddal, hogy ő mit akar. Ha te már elmúltál 18 éves - és gondolom elmúltál, ha céget vezetsz - nem értem miért nem éltek együtt. Ha beszéltél vele, szerintem egyszerűbb lesz dönteni.
2012. nov. 15. 22:27
 4/4 A kérdező kommentje:
23 vagyok. amúgy meg rájöttem,hogy ö is elég jóban lehet egy csajjal... szóval nem is érdekel már :(
2012. nov. 16. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!