Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a jobb, ha minden nap találkozhattok, vagy ha csak hétvégente? (huszonévesek! )
Egyáltalán kapcsolatnak tartanátok azt, ha csak a hétvégi találkozás lenne a megoldható?
Nem tizenéves korban, hanem mondjuk 20 és 25 év közt.
hát ha nincs lehetőség a hétköznapira és az illetők szeretik egymást akkor marad a hétvége !!
én is csak hétvégén találkozom bnőmmel .. igaz már péntek délután megyek hozzá és együtt vagyunk vasárnap estig.. de hát hétköznap suli van és olyankor nincs lehetőség...
am 25 éves kor felett már lehet kevés .. sőt olyankorra már sokan összeköltöznek :)
A kettő között. 20 fölött azért az embernek már van munkája, mellette akár még tanulhat is, ott van a család (ha már nem élsz velük mondjuk, én pl barátokkal élek), a barátok, minden nap nem tudunk találkozni, egyszerűen nincs rá idő (párom tanul és mellette dolgozik, én dolgozom és háztartást vezetek, plusz mindketten jogsiszerzésben vagyunk épp).
Viszont csak a hétvégén találkozni, az nekem nem lenne elég.
Mi kb. két hétköznap találkozunk (3-4 órát töltünk ilyenkor együtt), plusz péntek estétől vasárnap reggelig együtt vagyunk. Még néha ez is kevés, de mondjuk elég friss kapcsolat :)
24N
Hasonlóan értem mint a 3. válaszoló.
Más ha dolgozunk, függ a távolság is, mert olykor 1 óra odavissza 2 óra, + hétköznap tömeg van az utakon, néha sok az 2 óra is.
Ha közel lakunk egymáshoz max mellettünk lévő város az megint más.
De ha az ember komoly kapcsolatot keres csak arra megy, akkor a heti 1 az nem párkapcsolat.
részemről minden esetre nem az.
Én általában csak hétvégén találkozom a párommal, hétköznap mindkettőnknek egyetemi elfoglaltságai vannak, így nem tudunk egymással foglalkozni, maximum telefonon vagy interneten beszélünk kicsit. Nálunk ez így megy már 3 éve és nagyon jó kapcsolatban élünk. Nem is lenne túl hasznos, ha hétköznap is rendszeresen találkoznánk, mert sok más fontos dologra (pl. tanulás, karrier) kevesebb idő jutna.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!