Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek alapvetően mitől függ az, hogy egy ember igényei mennyire magasak?
Arra vonatkozik a kérdés, hogy kit szeretne vagy tud elfogadni párjának. Az is érdekelne, hogy szerintetek sztenderdizálható-e ez a kérdéskör, vagyis vannak-e olyan igények egy leendő párral kapcsolatban, amik az emberek többsége számára fontosak, és ha igen mik. Ezt esetleg csinálhatjuk közvélemény-kutatásos formában is, vagyis mindenki leírja a sajátját. Testit, mentálisat, érzelmit. mondjuk legyen ez a csoportosítás.
A válaszokat előre is köszönöm
Az mindig nézőpont kérdés hogy kinek mi, valakinek lehet hogy pont egy sokak által átlagos nő számít bombanőnek, akkor is ha szinte akármelyik nő szívesen össze jönne vele, vagy éppen fordítva, vagy ha egy fiatal nő az 50+ férfiakat tartja vonzónak azt sem az befolyásolja hogy maga a nő hogy néz ki, sőt a nők nagy részének még fontosabb is a belső, de ez is teljesen független attól hogy melyik nő ki szerint hogy néz ki. Vegyünk egy nőt akinek sokkal fontosabb a belső mint a külső, rám lehet hogy azt mondaná hogy hiába fontosabb neki a belső, de én annyira ronda vagyok az ő szemébe hogy semmi pénzért nem jönne össze velem, (és ettől ő lehetne akármilyen szép, de akármilyen csúnya is) egy másik nő, akinek meg lehet hogy a külső lenne sokkal fontosabb, lehet hogy ő meg rám maszturbálna (és ő is lehetne akármilyen szép, vagy akármilyen csúnya) tehát mivel mindenki másképpen néz ki, mindenki szerint más számít vonzónak (kívül, belül, a kinézetétől függetlenül) rám is mondta már egy átlagos lány hogy csúnya vagyok, meg egy tipikus helyes modell alkatú csaj is hogy milyen helyes vagyok, tehát könyörgöm ezek nem olyan dolgok hogy most 5+5=10 az élet kiszámíthatatlan és nem olyan mint a matek hogy minden egyértelmű és a logikán alapszik. Mint amikor jó múltkor is volt hogy egy fiú a kicsi önbizalma miatt a 100 kiló körüli csajoknál próbálkozott, és sokuk még visszautasítóbb és barátságtalanabb is volt vele, mint később sok számára helyesebb csaj.
Meg ha megnézed, sokan csak villogni próbálnak a barátnőjükkel, meg a másik hogy én hiába gondolok egy nőt akármilyen szépnek és helyesnek, az még önmagában édes kevés hogy össze akarjak jönni vele, és valószínű ha nem 23 éves lennék, akkor is ugyan így gondolnám. Tehát mi emberek annyi félék vagyunk, hogy valójában ilyen kérdésekre maximum csak halvány és részleges válaszokat lehet adni. Mert azt nagyjából mindenki el tudja mondani hogy mit vár el kívül/belül, az meg a másik hogy nézd meg azt, aki bebeszéli magának (főleg fiúk,férfiak) hogy átlagos vagy ronda azoknak a nagy részének még soha nem is volt barátnője (akkor sem ha valójában sokak esete, vagy esete lenne) viszont egy kevésbé jóképű valaki aki csak azért is próbálkozik, sokkal előbb szerezhet akármilyen barátnőt, ez leginkább férfiakra lehet igaz, de bizonyos esetekben még nőkre is. Meg a másik hogy valakinek csak baráti szintnek elég az, ha szimpatikusnak talál valakit, mert hiszen abban is van valami hogy például én sem jönnék össze csak azért valakivel mert hogy jól néz ki, meg aranyos és kedves, csak az emberekben annyira erős az az érzelem hogy párjuk legyen, hogy millió kapcsolatba bele mennek, mint hogy inkább barátként kezeljenek valakit, amikor valójában annyit látnak/éreznek hogy "csak" egy szimpatikus valakiről van szó.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!