Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Írjak exem születésnapjára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak exem születésnapjára?

Figyelt kérdés

5 évet voltunk együtt, márciusban szakítottunk, megcsalt, összejött a csajjal, 4 hónapra rá szakítottak, én akkor jöttem össze jelenlegi barátommal. Ő írt a születésnapomra üzenetet, az júliusban volt, még mielőtt szakítottak. Mikor szakítottak bocsánatot kért, hogy hogyha tudta volna, hogy mit tesz velem, mennyire fáj ez, nem csinálja.

22L

2012. nov. 14. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
én szoktam írni az exeimnek. ez nem kerül semmibe (max egy sms árába). de ne írj semmi extrát, csak egy boldog szülinapot... (szerintem)
2012. nov. 14. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy boldog szülinapotban sztem nincs semmi!
2012. nov. 14. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha egyébként nem is beszéltek egymással, akkor teljesen fölösleges, és semmit mondó egy szülinapi sms.
2012. nov. 14. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!