Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit írjak neki a 25. születésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki a 25. születésnapjára? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Van egy srác, évekig a szerelmem volt, mára ez odáig csökkent, hogy már nem szeretem, de nagyon fontos a számomra. Most vasárnap lesz 25éves, én facebookon keresztül szeretném megköszönteni, de nem tudom mit írjak, nem akarok csak annyit, hogy boldog születésnapot és kész, kicsit másmilyet szeretnék, amiből rájöhessen, hogy még mindig fontos nekem. Hogyan fogalmazzam meg és mit?
2012. okt. 12. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
"Szia! Boldog 25. születésnapot! Több nem jut eszembe!"
2012. okt. 12. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
"Szia! Csak hogy tudd, mostantól közelebb vagy a 30-hoz mint a 20-hoz."
2012. okt. 12. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
#2-es, ez csak nőknél működik
2012. okt. 12. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem

www.google.hu írd be hogy szöletésnapi köszöntök.

Több 100ezret találsz,plusz csatolj hozzá egy számot a youtubról.

2012. okt. 12. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok szeretettel köszöntelek negyed-százados születésnapod alkalmából! :)
2012. okt. 12. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!