Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ehhez? (Bővebben lent. )
Mit szólnátok ahhoz, ha egy fiú akit már ismertek fél éve, odaállnak elétek és bevallaná, hogy ti vagytok számára a tökéletes nő, és szerelmes belétek?
A szöveg kb.: "Már mikor megismertelek akkor kedveltelek, de most már tudom, hogy Te vagy számomra a tökéletes nő és szerelmes vagyok beléd."
20/F (21/L)
neeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nekem pl. ne mondja, hogy tökéletes! Egyértelműen nem vagyok tökéletes. Nem kell ilyen kimért szöveg. A tökéletest hagyd ki belőle - szerintem
Azt mondanám, hogy "tudom". Valószínűleg. Mert hát ki az a hülye, aki nem veszi észre az ilyesmit? Viszont abból, hogy eddig nem történt köztünk semmi, az következne, hogy én nem rajongok annyira érted, mint te értem, különben tettem volna azért, hogy együtt legyünk...
Persze ha úgy érzed, kölcsönös ez a nagy szimpátia, azaz a maga módján a lány is éreztette, hogy nagyon is kedvel téged, akkor egy idő után úgyis vallania kell egyikőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!