Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Nemrég töröltem ki a volt "barát"nőmet minden közösségi oldalról,telefonról is töröltem.Több mint 1 éve ismertem,de nagyon megfájdította a szívem.Én szerettem volna vele járni,de ő finoman lekoptatott.Aztán nemsokra rá kiderült,hogy barátként sem tekintett igazán rám,bár én sose éreztem így,de én mégiscsak ugy döntöttem hogy kitörlöm mindenhonnan.Most viszont napok óta nem tudok aludni esténként,mert idáig mindennap chateltünk,és most nincs többé,hiányzik.És ez frusztrál.Próbálok ismerkedni másokkal is,de ő különleges,nagyon ragaszkodom hozzá.1 hete csináltam egy ál profilt,ál névvel és most megpróbálok vele összebarátkozni,mint anno először.Képet nem raktam fel magamról persze.Szóval a kérdés:Ti mit szólnátok a lány helyében,ha rájönnétek,hogy a volt barátja felbukkan egy ily módon?Nem tudok mit tenni nagyon hiányzik,és félek nem tudja senki pótolni,mert mi nagyon jól megértettük egymást mindig,sokat beszéltünk.
2012. okt. 10. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Rá fog jönni, ő sem hülye. Az írásod a stílusod, és egy csomó dolog amit nem lehet letagadni....hülyeséget csinálsz. Most hiányzik fáj, de ezzel csak tovább rontod a helyzeted. Most nehéz, de ha pár hétig nem beszélsz vele, fokozatosan jobb lesz. Így sose felejted el.
2012. okt. 10. 21:38
 2/6 A kérdező kommentje:
De ti megsértődnétek,vagy mit csinálnátok ilyen szituban?Elküldenétek a píbe?
2012. okt. 10. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Tényleg ne csináld, lépj túl rajta. Ezzel csak gyerekesnek-még idiótábbnak fog tartani.
2012. okt. 10. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem egyszerűbb, ha kihagyod a csajt és mindjárt a gépedet dugod meg?
2012. okt. 10. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Én elküldenélek a pitsába. Milyen kapcsolatot akarsz hazugsággal elkezdeni?

24/N

2012. okt. 10. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha rájönnék, tuti mérges lennék. Ne "más" hozza rendbe azt, amit te rontottál el!
2012. okt. 11. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!