Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet és egyáltalán lehet-e olyan szintű csalódás, ami tönkreteheti az "internetes szerelmet"?
Volt egy osztálytársam, aki iszonyatosan idegesítő volt. Tenyérbemászó stílusa, idióta hanghordozása, stikkes viselkedése, enyhe autista feelingje volt.
A srácnak sok érdekes hobbija volt, és neten nem jött át, hogy ő a valóságban így beszél, így viselkedik és ilyen idegesítő. Külsőre meg semleges volt, nem volt benne semmi gázos.
Ha először a netről ismertem volna meg, azt gondoltam volna, hogy ő egy érdekes hobbikkal rendelkező, normális, átlagos srác.
Hát ehhez képest a valóság gyökeresen távol állt ettől.
Szóval kismillió meg egy oka lehet, ami tönkreteheti az internetes lamúrt.
"11 es igénytelenség kivételével, mindennel tisztába van"
figyu a különbséget:
amikor egy helyes srác írja nekem, hogy néha félénk, határozatlan - elfogadom, megértem, lehet mosolygok is rajta
de amikor pl állunk egy vendéglőben és elkezd bénázni, hogy elüljünk, ne üljünk, közben a pultos vagy pincér már kezd hülyének nézni minket...
és ez csak egy példa elég szélsőséges ugyan, de hogy értsd.
szóval óriási különbség van a net és a személyes ismerkedés között.
Az én jelenlegi kapcsolatom netes szerelemnek indult, és immáron 3 éve tart, de már együtt élünk. :)
Míg nem találkoztunk, tőlem nagyon sokszor megkérdezte a párom, hogy mi van ha nem fog tetszeni rajta valami, nagyon félt ettől. (Én vagyok a lány.) De biztos voltam benne, hogy semmi olyat nem tudna mutatni, ami ne tetszene. Természetesen végig elhittem minden szavát, láttam képeken, stb. Nem is csalódtam egy fikarcnyit sem a találkozásnál, egyszerűen az érdekelt a legkevésbé, hogy hogy néz ki.
Azonnal tudtam, hogy megérte kivárni a találkát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!