Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anita22 kérdése:
Miért nem tudok együtt lenni egy csúnya, de normális férfival?
Figyelt kérdés
Van egy 31 éves férfi, akinek nagyon tetszem, és kb. egy hónapja találkozgatunk. Ő vár rám, nem sürgeti a dolgokat, megértő és tényleg egy teljesen normális, intelligens pasi aki gyereket családot is szeretne, mint én. De egyszerűen nem tudom neki megmondani hogy külsőleg nem jön be, majdhogynem elhányom magam ha meglátom, nem szeretném megbántani evvel. Utálom ezt magamban, a közelemben lakik egy másik fiú, aki iszonyatosan jóképű, de egy idióta. Sajnos, őérte vagyok oda jobban. Ilyen helyzetben mit tehetek, mert hogy szeretnék családot, de egyikőjükkel sem tudom elképzelni magam?2012. nov. 12. 11:24
21/25 anonim válasza:
Én csak annyit mondanék, h megérdemled h patkánynak fog hívni! Már bocsi... :(
22/25 anonim válasza:
nem probléma, te is ember vagy.
ha le akarod koptatni finoman, akkor mond azt hogy felbukkant valaki a múltadból és talán esélyt adtok a dolognak
23/25 anonim válasza:
Nem tudom hogy akutális-e még a kérdés. Én csak annyitmondok hogy például ott a kutátyák vagy a többi állatok, ők szerinted a külsejük alapján ismerkednek hogy "jaj te egy fajtiszta kutya vagy" énnem barátkozom korcsokkal stb stb stb.. Ők szimpatizálás zserint "ismerkednek" illetve "barátkoznak", de nem a külsejük alapján. Ha neked szimpatikus, akkor ne a külső legyen fontos mert a külső nem lényeg. Akik pééldául fogyatékosnak születtek vagy iylesmi vagy "eltorzult" arccal születtek azok is ugyabolyan emberek mint mások.hAszámodra tényleg nagyon fontosa külső mond meg neki hogy min "változtasson" hogy számodra "elfogadható" legyen. Aztán ha benne van mert kedvel téged akkor nincsen probléma. 21/f
24/25 anonim válasza:
23 hol élsz te? Itt ezen a földön? Mert én erőssen kétlem. A külső nagyon is számít! Ezt tapasztalatból mondom. Nagyon sok esetben tapasztalom, mind a munkahelyemen mind magánéletben, hogy csúnyának lenni hátrány. Ha szép vagy simán elnéznek neked akkora hibákat is, amiért egy rondát már kidobtak volna. Az előző helyemen dolgozott egy jóképű srác. Rendszeresen részegen jött munkába, ha egyáltalán bejött. Mégse lett belőle baja. A főnöknő elsimította a dolgot. Engem meg minden apróság miatt basz...atott. És barátnőt is nehezebben találsz. Vagy ha összejön valami, csak addig tart, míg meg nem jelenik egy szépfiú. És a csajod már dobott is. Ez van! A belső értékeket hangoztatóknak meg csak annyit, hogy csak akkor számít ha szép vagy. De ennek így kell lennie! Mi lenne az emberi fajjal, ha a csajok mindenféle korcsszülöttnek hagynák, hogy a bugyijukba nyúljon? Szép férfitól szép gyerek. Minnél szebb, annál esélyesebb, hogy sikeres, boldog élete lessz! És ez az anyák célja(tudat alatt). Sikeres, szép gyerekeket szülni!
25/25 anonim válasza:
uccsó!
ne gyere az esztelen, barom, nem létező evolúcióval! a szépségnek mi köze a síkerhez? hagyjál már !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!