Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok együtt lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anita22 kérdése:

Miért nem tudok együtt lenni egy csúnya, de normális férfival?

Figyelt kérdés
Van egy 31 éves férfi, akinek nagyon tetszem, és kb. egy hónapja találkozgatunk. Ő vár rám, nem sürgeti a dolgokat, megértő és tényleg egy teljesen normális, intelligens pasi aki gyereket családot is szeretne, mint én. De egyszerűen nem tudom neki megmondani hogy külsőleg nem jön be, majdhogynem elhányom magam ha meglátom, nem szeretném megbántani evvel. Utálom ezt magamban, a közelemben lakik egy másik fiú, aki iszonyatosan jóképű, de egy idióta. Sajnos, őérte vagyok oda jobban. Ilyen helyzetben mit tehetek, mert hogy szeretnék családot, de egyikőjükkel sem tudom elképzelni magam?
2012. nov. 12. 11:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
ha nemtetszik neked hagyd a fa.ba,nelegyél pat.ány -.-
2012. nov. 12. 11:47
 12/25 anonim ***** válasza:

Kedves már most látom a jövődet. Olyan vagy mint a barátnőm, akit nagyon szeretek.

A barátnőm 38 éves. Vékony, szép hosszú fekete hajú, arany szívű, kedves nő. De iszonyú válogatós a férfiakban. Ha udvarolt egy férfi neki akkor nem jött be neki mert ronda, bár kedves volt. Vagy nem jött be neki, hogy kicsit mackós. Pedig irtó jóképű volt. Vagy nem jött be neki a srác mert szakmunkás volt, de jóképű és jó alakú is volt. Vagy nem jött be neki hogy vékony, dagi, szemüveges, 4 testvére van, szőke, bajsza van stb-- Sorolhatnám a listát hogy mennyi baja volt a férfiakkal. Már én is mondtam neki, hogy túl nagyok az igényei, és túl sokat vár el, pedig ő sem egy hercegnő..

Végül is ma?? Szinte az összes barátunk boldog házas vagy boldog kapcsolatban él. A barátnőm nem. Voltak futó kalandjai, de többször inkább őt hagyták el, mint amennyit ő dobott volna. 38 évesen betegesen családot, gyermeket akart, így az utolsó partnerétől terhes lett, de a pasas elhagyta terhesen is. Azóta is egyedül él, egy kisfiúval, és most azért sír mert a kisfiú apja nem látogatja a fiát, és bíróságra kell járnia mert nem hajlandó fizetni sem..

Ha nagyon nagyok lesznek az elvárásaid akkor könnyen elképzelhető hogy te is azokhoz a nőkhöz fogsz csapódni akik bár vékonyak, szépnek tartják magukat, magányosak lesznek..

Hidd el nekem, nm élet az ..

2012. nov. 12. 11:51
 13/25 anonim ***** válasza:

Ragyafej, ne kapard a sebeidet, emiatt marad "kráteres" az arcod. Ha karikás a szemed, annak lehet oka kevés alvás, kevés folyadékbevitel.

A fogaidon fogorvos segíthet, az arcbőrödön kozmetikus vagy bőrgyógyász, a hajadon pedig fodrász, de lehet, hogy ez utóbbira egy korpásodás elleni sampon is elég lesz.

2012. nov. 12. 11:52
 14/25 A kérdező kommentje:
Úgy lesz, megmondom neki az tuti, csak lehet hogy már most azt fogja válaszolni hogy egy patkány vagyok... vagy nem? Nem tudom de az elején ezt kellett volna már tennem. Innentől kezdve teljesen őszinte leszek mindenkivel és akkor nem lesz gond. Csak találjak valakit már mert megőrülök komolyan.
2012. nov. 12. 11:53
 15/25 anonim ***** válasza:
Mert simán megjátszottnak, mesterkéltnek tűnhet. Rengetegen próbálják megtanulni, h hogyan lehetnének jófejek, de látszik, h tanult forma, mesterkélt, mű.
2012. nov. 12. 11:53
 16/25 anonim ***** válasza:

utolsó ismerek egy csajt elment bőrgyógyászhoz felirt

neki valami drága cuccot elmult neki,majd abbahagyta

pénzhiány miatt megint előjött....

kozmetikusnál voltam így saját tapasztalataim vannak:

ugynyomkodja ki hogy nemsebesedik be,viszont:ugyanugy piros

foltos pár napig,és 1-2 hét mulva megintkijönnek a

miteszerek,ragyák.

hajamra használtam ezerféle sampont hiába,biztos

megfázott anno a fejbőröm.a fogamat jelenleg is

csináltatom ,talán az meglessz.

2012. nov. 12. 11:55
 17/25 Balanus_concavus ***** válasza:
De muszáj szegényt úgy lekoptatni, hogy "ronda vagy"? Nem mindig az a legjobb ha őszinték vagyunk, gondolj bele ha közlöd vele ,hogy mennyire undorodsz tőle, akkor ez, hogy fog kihatni az életére... Lehet vele úgy is tudatni, hogy nem akarsz tőle semmit, hogy nem alázod őt a földig.
2012. nov. 12. 12:07
 18/25 anonim ***** válasza:

Sok sikert a fogorvoshoz, ragyafej! :)

Azt mondjuk nem tudom, mennyire élsz egészségesen. Lehet, hogy egy életmódváltás is használna.

Kérdező, olyan emberrel pedig senki nem tud együtt lenni, akitől elhányja magát. Neked csúnya az illető, nem vonzódsz hozzá, nincs ezzel semmi baj, csak ne hülyítsd.

2012. nov. 12. 12:20
 19/25 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy ez neked nem megy, nem érzed a szikrát. Nem kell semmit se mondanod a külsejére.

Viszont a másik pasit se válaszd, mert ahogy írtad idióta, és ha ez zavar, akkor nem lehetsz mellette boldog. Vannak más férfiak is, tessék jól körülnézni.

2012. nov. 12. 12:39
 20/25 anonim ***** válasza:

Nos, attól, hogy neked nem jön be, még egyáltalán nem biztos, hogy tényleg annyira ronda! Én ismerek olyan férfit, akinek "kráteres" az arca, viszont eszméletlen kisugárzása van... A súlya meg: hát vannak, akiknek kifejezetten a vékonyak jönnek be.

Ok, a foghiány az gond, de azzal nyilván csinál valamit.

Szóval attól, hogy neked nem tetszik, még ne "rondázd" le szegény pasit, ha már eddig hitegetted, ne tegyél rá még egy lapáttal. Persze, azt mondhatod nyugodtan, hogy próbáltad, de nem alakulnak ki iránta érzések, nem tudsz vonzódni hozzá. (Ilyen közhelyeket, mint "nem veled van a gond", meg "te jobbat érdemelsz", meg "legyünk csak barátok" inkább hanyagold.) Legyél őszinte, de azért kíméletes.

2012. nov. 12. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!