Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt feldolgozni? Mit csináljak, hogy ne emésszem magam folyamatosan?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát.
Sajnos úgymond várható volt, hogy szétmegyünk. Ő úgy gondolja, hogy nem igazán hibás ebben, mert nem akart olyan dolgokon változtatni, amik engem zavartak, emiatt én sokszor ideges lettem, veszekedés lett belőle, amit ő megelégelt. Apró kis dolgok voltak, pl. soha nem mentünk el sehová, otthon ültünk állandóan. Mostanában ő át se jött, nekem kellett mindig utaznom 1,5-2 órát, mert ő sajnálta sokszor a benzint, hogy eljöjjön hozzám, meg az volt az indok még, hogy nem kíváncsi anyámra, meg öcsém barátnőjére...ha átmentem, akkor első dolgom volt, hogy rendbe tettem a lakást, meg főztem, ami sokszor este 9-fél 10ig is eltartott, ő meg alig akart segíteni, vagy nem is segített. Sokszor meg kelhettem 5 órakor, mert jönnöm kellett korán dolgozni. Tulajdonképpen ebből állt így a kapcsolatunk hónapok óta. Én szívesen megcsináltam ezeket neki, mert házias vagyok, és szeretek másokról gondoskodni, na de amikor minden egyes alkalommal ez van hónapok óta, akkor azért kicsit rosszul esik. És akkor a fejéhez vágtam ezt kb. 2 hete, és azt mondta utána, hogy igazam van és nem akar kihasználni emiatt sem, de ő már nem szeret, és adjak neki egy kis időt, hogy átgondolja, addig meg találkozzunk heti 1x. Ez volt szerda este, azóta nem találkoztunk, úgy volt hogy tegnap átjön értem, mert jött fel vidékről a szüleitől, de egy munka miatt nem tudott jönni, így ma délutánt beszéltünk meg, hogy átmegyek és ott alszok nála. Aztán hívott fél 1kor most hajnalban egy másik dolog miatt, és mondtam neki, hogy tegyük le, mert álmos vagyok és korán kelek, mondta hogy várjak még, mondani szeretne valamit, csak arra kér, hogy ne sírjak...és akkor mondta ezt, hogy nem akarja már folytatni, mert nem látja értelmét, kár húzni úgy, hogy ő már nem szeret és úgy érzi nem is fog már, egyikünknek se jó így. Ezt el akarta már mondani múlt héten is, de annyira sírtam akkor is, hogy nem tudta mondani, mert attól félt, még rosszabbul leszek.
Na mindegy, nem húzom tovább, a lényeg, hogy végülis ő elhidegült tőlem, én próbáltam változni, hogy ne legyek hisztis, de ehhez ő is kellett volna, de ő nem volt hajlandó változni. Pedig én csak annyit kértem tőle, hogy ne piszkáljon, amikor ott vagyok (viccesen mindig piszkált, de egy idő után már rosszul esett), meg hogy menjünk el valahová, de ezek nem történtek meg, így meg én se tudok változni. Mondta, hogy érzi, hogy én próbálok változni, de ő meg nem tud és így semmi értelme.
Biztos most nagyon zavaros, amit írtam, de hajnal 4ig nem aludtam semmit, és keltem fél 7kor. :( Azért remélem a lényeg érezhető belőle...
Remélem nemsoká jobb lesz, szeretnék végre boldog lenni. :( A legrosszabb, ha eszembe jutnak a régi, szép emlékek, mert nagyon sok van. :(
Ha nem is ma, de holnap valamikor mindenképp írni fogok privátot 1-2 válaszolónak, köszönöm, hogy meghallgattok, jól esik kibeszélni magamból. Ha érdekel még valaki részlet esetleg, nyugodtan írjon, jól esnek most a biztató válaszok. Én sem voltam még ez előtt ilyen helyzetben, mert ő az első igazi komoly kapcsolatom, előtte csak ilyen 1-2 hónapos próbálkozások voltak...
Most sajnos mennem kell dolgozni, ezért nem biztos, hogy nagyon aktív leszek itt, de mindenképp próbálok majd válaszolgatni.
Nem voltál boldog ebben a kapcsolatban, annyira kár szépíteni, ha valaki itt veszített valamit, az egyáltalán nem te vagy. Fog még utánad sírni, de nehogy bedőlj a hülyeségeinek, ezerszer jobbat érdemelsz.
A veszekedésekről ahogy látom, nem te tehettél, hiszen ő volt az, aki az okokat adta rá. Ha igazán szeretett volna, nem mond olyat, hogy nem kíváncsi a családodra, pont azon lett volna minden percében, mikor nálatok van, hogy legalább egy kicsit belopja magát a szívükbe. A többi dologról ne is beszéljünk, szerintem te magad is látod, hogy mennyire sántít a dolog. Nem kérdőjelezem meg, biztos volt olyan, hogy szeretett, nem hiszem, hogy a 4 év úgy telt el, mint az utóbbi fél. Biztosan rengeteg emlék, élmény és érzelem köthet hozzá, de egyik sem ok arra, hogy hónapokig-évekig búslakodj miatta, hiszen bárki mással (hozzád sokkal jobban illővel!) is átélhetsz hasonlókat, még akár jobbakat is.
Remélem nem hitted el neki, hogy hisztis vagy, olyan dolgokat művelt, amik fölött senki nem húnyt volna szemet, bármilyen is a kapcsolat. Hidd el, tapasztalatból beszélek, nekem márciusban lett vége 4 éves kapcsolatomnak, az az előtti fél évben nálunk is csak én tettem a kapcsolat érdekében, ő csak ígérgetni tudott. Mikor szakított, azt hozta fel fő oknak, hogy hisztis vagyok. Ezen azóta sem tudtam teljesen túljutni, a jelenlegi (sokkal boldogabb) párkapcsolatomban is probléma, hogy nem tudom elmondani neki a problémáim, mert félek, hogy hisztisnek leszek tituálva. Te ne ess ebbe a hibába, mert elronthat egy jó kapcsolatot.
Az pedig nagyon jó, ha tovább akarsz lépni, és boldog akarsz lenni, de minden kapcsolatnak van egy gyászideje, amit jobb végigszenvedni, mint cipelni a gondokat éveken át. Pár hónapig sírd ki magad, ne félj segítséget kérni (én pszichológushoz jártam, sokat segített), felkeresni régi barátokat, családhoz fordulni, új dolgokat/hobbikat kipróbálni stb :) Amit még nagyon ajánlok, hogy olvasás/filmezés/gépezés helyett sportolj valamit, énekelj vagy hasonló. Most az olyan dolgok tesznek jót, amik fizikailag kötnek le, nem szellemileg. Egy jó futás után pedig még jobban is fogsz tudni aludni, rosszat nem tesz :)
Nekem ez az időszak 2 hónapig tartott, szörnyű volt, talán az eddigi legrosszabb az életemben, még sem sajnálom, és örülök, hogy ebben is volt részem, mert rengeteget tanultam belőle. Ez után még 2 hónapig rengeteget jártam el itthonról, minden erőmmel azon voltam, hogy barátkozzak, lekössem magam, és rám is talált az új szerelem :) Már július vége óta van új kapcsolatom, és megint szerelmes vagyok, végre azt kapom, amit megéremlek.
Én nagyon szurkolok neked, ne hagyd, hogy maga alá gyűrjön a dolog. Teljesen jogos, hogy most nem lesz jobb az olyanoktól, hogy 'majd találsz jobbat', 'tovább kell lépni' stb, de majd egyszer igazat adsz nekünk. A karma pedig hidd el megbosszulja azt, amit veled tett az exed, még ha ezt most nem is akarod.
Kitartás!
Miért 13-as, szerinted mia fenét kéne akkor mégis mondani? A srác kiszeretett belőle, tett magasról a kapcsolatra, állandó veszekedés, kinyögni, hogy szakítsanak mert értelmetlen ez így, történet vége.
Nem működhet minden 2 ember között, ezt el kell fogadni, mindenki úgy áll hozzá, hogy az ő törött szíve miatt majd megáll a világ, hát nem. Nem voltak egymáshoz valóak hosszú távon. De semmire nem megy avval, hogy depresszióba zuhan, nem eszik, nem alszik és sajnálja magát, hogy ez miért történt pont ővele. Milliókkal ez történik, nem újdonság. Kisírja magát az ember, aztán élni kell tovább az életet, akármilyen szemét módon is hangzik ez így. Ha az élet úgy akarja, majd jön más.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
Tegnap végül átmentem hozzá estefelé, összeszedtem a maradék cuccaimat, és hazahozott. Nagyon rossz volt, azért mégis csak 4 év...a baráti viszonyt azért megtartjuk, szerintem semmi értelme rosszban lenni, ha nincs miért. Ha azt nézzük, akkor nincs oka egyikünknek sem, hogy megszakítsuk teljesen a kapcsolatot, csak már, mint társak, nem működött együtt, sajnos. Ma már kicsit jobban érzem magam, mint tegnap, szerencsére tudtam beszélni a barátnőmmel, aki segített nekem, hasonló történt vele nyáron, akkor én láttam el mindenféle tanácsokkal, most meg ő leírta nekem a tapasztaltait, és próbálom helyesen felfogni a dolgokat. Rég óta nem működött ez már, csak tényleg a megszokás annyira erősen tartotta mindkettőnket (főleg engem), hogy nem tudtam elengedni. De muszáj lesz. Akkor is, ha még érzelmileg kötődöm hozzá. Ha nem is annyira, mint az elején, de még valamennyire igen. Muszáj tovább lépnem. Elhatároztam, hogy elmegyek fodrászhoz, veszek egy pár új ruhát, megint elkezdek lovagolni (versenyszerűen díjugrattam, csak különböző okok miatt pár éve ez abba maradt), lejárok továbbra is konditerembe, és aztán várom a jószerencsét. Mást nem tudok tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!