Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám visszaszerezni őt?
leginkabb olyanok valasza erdekelne akik visszakaptak parjukat.
van egy lany akivel regen egyutt voltam, majd veget ert a dolog. Azota tobb mint fel ev eltelt, kb havonta 2 havonta megkerdeztuk hogy letezik e a masik. Neki nem vt kapcsolata azota, nekem igen de nem tudott rola viszont en nm tudtam szeretni a lanyt ezert vege lett. Mert azota is ot szeretem. Mostanaba nemtudom hogy de elkezdtunk beszelgetni ujra. eloszor olyan heti 1x aztan 2x mult heten 2 nap nem beszeltunk csak. jolerzi magat mind2nk a beszelgetesben es olykor a komolyabb temak is elojonnek, de a kapcsolatunk nem. nem is merem felhozni amig o nem teszi, meg nem akarok vegzetes hibat elkovetni azutan hogy mar kovettem el mikor elengedtem...
olvastam ilyen olyan olvasmanyokat hogy hogy szerezhetem vissza de minden eset mas, olyan a helyzet, hogy nyiltabban bezelunk mimt a baratok de a kapcolatunk nem kerul szoba.
olvastam ugye h minimal kontakt aztan mikor eros leszek akkor lecsapni bla bla bla.
tapasztalatot szeretnék hallani, hogy mit tehetnek, masnak hogy sikerult. Ilyen fontos semmi nem volt meg eletembe mint hogy ot visszakapjam szoval... ha valki tud megoldast ne habozzon kerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!