Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám visszaszerezni őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám visszaszerezni őt?

Figyelt kérdés

leginkabb olyanok valasza erdekelne akik visszakaptak parjukat.

van egy lany akivel regen egyutt voltam, majd veget ert a dolog. Azota tobb mint fel ev eltelt, kb havonta 2 havonta megkerdeztuk hogy letezik e a masik. Neki nem vt kapcsolata azota, nekem igen de nem tudott rola viszont en nm tudtam szeretni a lanyt ezert vege lett. Mert azota is ot szeretem. Mostanaba nemtudom hogy de elkezdtunk beszelgetni ujra. eloszor olyan heti 1x aztan 2x mult heten 2 nap nem beszeltunk csak. jolerzi magat mind2nk a beszelgetesben es olykor a komolyabb temak is elojonnek, de a kapcsolatunk nem. nem is merem felhozni amig o nem teszi, meg nem akarok vegzetes hibat elkovetni azutan hogy mar kovettem el mikor elengedtem...

olvastam ilyen olyan olvasmanyokat hogy hogy szerezhetem vissza de minden eset mas, olyan a helyzet, hogy nyiltabban bezelunk mimt a baratok de a kapcolatunk nem kerul szoba.

olvastam ugye h minimal kontakt aztan mikor eros leszek akkor lecsapni bla bla bla.

tapasztalatot szeretnék hallani, hogy mit tehetnek, masnak hogy sikerult. Ilyen fontos semmi nem volt meg eletembe mint hogy ot visszakapjam szoval... ha valki tud megoldast ne habozzon kerem.

2012. nov. 11. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Először is ne görcsölj rá,pont jó úton haladsz felé,beszélgessetek bármiről,találkozgassatok,érezzétek jól magatokat és ha neki is tetszik a dolog előbb utóbb lehet belőle még valami,egy pont jó helyzetben megcsókolod vagy akármi... lényeg hogy nelássa rajtad hogy mennyire visszaakarod kapni,menjetek olyan helyekre ahol együtt voltatok régebben és esetleg jó emlékek vannak róla stb.
2012. nov. 11. 23:34
 2/6 A kérdező kommentje:
nem erzi hogy ra vagyok parazva nem mutatom, jolerzi magat ez 100% os megerzes, viszont ami gond hogy ez neten keresztul van, eloben szakitas ota nem lattam. tehat meg a talalka keres is kellene majd, de annira Nem akarom elszurni hogy elmondhatatlan..
2012. nov. 11. 23:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ha neten ilyen jól elvagytok,és mivel ismeritek is egymást szerintem nyugodtan megkérdezheted hogy valamelyik nap nincs e kedve találkozni,sétálni beszélgetni,beülni valahová ilyesmi,nyugi ezzel nemrontasz el semmit,ha nemakar találkozni csak kifogásokat keres akkor alapból halott ügy bármennyire is elvagytok neten.
2012. nov. 11. 23:47
 4/6 A kérdező kommentje:
értem, de szerintem sok lenne még. valahogy a temat kene felhozatni vele ugy erzem. es utana elobe, de nemtudom.
2012. nov. 12. 00:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor beszélgessetek még egy ideig,aztán hozd fel mondjuk hogy szivesen beszélnél vele élőben is,ugyis rég láttátok már egymást stb stb...nemhiszem h olyan nehezen menne ez :)
2012. nov. 12. 00:03
 6/6 A kérdező kommentje:
felhoznam en szivesen, es fel is merném hozni, csak az a gond hogy nincs indok h mert talalkozzon vagyis nemaz hanem hogy szerintem nincs olyan bizalommal felem hogy merjen talalkozni. vgy nemtudom elmondani. Meg kellene nyernem azt hogy akarjon talalkozni, talan igy a legjobb kifejezes. Sak azt nem tudom hogy..
2012. nov. 12. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!