Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem szeret a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeret a barátnőm, hogy tudnám visszaszerezni? :/

Figyelt kérdés

régebben nagyon szeretett de mostmár nem..és ő se tudja,hogy miértnem..ez miért van? és hogy nemtudja hogy mi lesz később ..van közöttünk táv,de megoldható lenne

légyszi írjatok normális ötleteket,hogy hogyan tudnám elérni,hogy újra szeressen? én még szeretem őt és CSAK őt...://

2012. okt. 6. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:

először is, hány évesek vagytok? mert ha csak tizenéves, akkor azt mondanám, hogy tinikori fellángolás, ami hamar kialszik, 1iknap ezt szereted, másik nap azt....ha igy van ebbe bele kell törődni, és továbblépni..

ha már kicsit érettebbek vagytok, -20 plusz- akkor próbáld meg felidéztetni vele, miért szeretett beléd, romantikus esték, éjszakák, nosztalgiázás...vess be valami újat :) de a legfontosabb: beszéld meg vele, mert lehet h már nem szeret és kár az erőfeszitésért. A szerelmet nem lehet eröltetni...21.L

2012. okt. 6. 13:39
 2/2 A kérdező kommentje:

17 múltam,ő 15 lesz..és aztmondta,hogy nem fellángolás,habár szerintem is az...1 hónapig volt csak olyan jó minden,aztán...kiszeretett valamiért belőlem :S

és nemtudnám elviselni,ha mással jönne össze:S

2012. okt. 6. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!