Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki valójában akkor a hibás, hogy nem olyan a dolog, mint korábban?
Amikor összejöttem a nejemmel, pár héten belül csókolózott egy másik pasival. Aznap felhívott és elrebegte, hogy mi történt. Én megbocsátottam neki és soha többet NEM HOZTAM FEL! Ennek már 19 éve és még együtt vagyunk.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül követtél el hibát azzal, hogy megbocsátottál. Mondjuk sok múlott azon, hogy ő maga is így állt hozzá.
Szóval ha tényleg megbocsátottál, akkor ne foglalkozz vele. Most veled van, és harcolj egy kicsit, hogy így is maradjon!
43F
Én is megcsaltam a nejem,közel egy évig találkozgattam egy másik lánnyal. Ez persze kiderült,jött a veszekedés,a "ki költözzön" kérdés. Végtére is nem költözött senki,de a nejem nagyon sokáig (kb 6 honap)nem tudott hozzám UGY közeledni és gyakran felemlegette az esetet.
Aztán minden visszakerült a régi kerékvágásba,nem vágja a fejemhez a történteket.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy ha igazán szereted és Ö is szeret téged,idövel tul fogod rajta tenni magad. A nejem is tul tette,pedig én nem csak egy csokot adtam az emlitett lánynak.
Nem dicsekedni szerettem volna,csak segiteni dönteni a kérdezönek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!