Szerintetek ki a hibás, hogy igazságos a dolog?
Tegnap legjobb barátom XBoX 360-án egy eredeti játék frissítése kiüttöte a FLASH-t és nem olvassa az írott játékokat,az xbox-ot most kölcsönadta azért van nálam,és felhívtam direkt miatta hogy mi ez a frissítés amit kiír a képernyőn,és azt mondta hogy ettől nem lesz baja,és 2x is rákérdeztem hogy biztos nem lesz -e baja,mire mindig azt válaszolta hogy NEM! Megcsináltam tehát,és most tehát csak az eredeti játékok futnak rajta. Ma bementem szervízbe azt mondták 8 ezer ft az újraflasheltetés és hogy szerintetek most ki a hibás,kinek kell kifizetni? Nekem akinél volt az XBOX,de rákérdeztem előtte többször is,vagy a legjobb barátomnak mivel ő mondta hogy nyugodtan frissítsem,nyomjak rá?
Felhívtam aztán persze a legjobb barátom,és akkor már rájött hogy ez volt a hiba,és mikor mondtam neki hogy nyaralásból ha visszajön akkor megbeszéljük a részleteket, erre ő azt mondta hogy jó lenne ha még előtte elintézném...:S:S Döntsetek légyszi,ilyenkor mi a teendő?
Gondolom pont ez is a frissítés lényege.
Fizessétek ki felesbe. El biztosan nem rontottad, most hoztad gyári állapotba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!