Egy tanár egy iskolán kívüli dolog miatt szívat. Jó hibás vagyok, de azért még sem kéne ennyire pikkelnie! Hogy lehetne kiengesztelni?
Figyelt kérdés
(Amúgy férfi)2009. jan. 8. 17:55
1/6 anonim válasza:
először is meséld el hogy mi a baja veled.
Attól függ mennyire súlyos.
Kérj bocsánatot meg ilyesmi.
2/6 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy mi történt, és hogyan javíthatnád ki.
Ha nem akarja - ha csak büntetni akar - akkor menj el az igazgatóhoz. De ne ezzel kezdd.
3/6 A kérdező kommentje:
elég súlyos... a neten mindenféle elég durvát írtam róla és hülyevoltam és a nevét odaírtam, és gondolom beírta a keresőbe a nevét és megtalálta... És szóvá is tette órán...
2009. jan. 8. 22:35
4/6 anonim válasza:
Ugye levetted azóta? Ha nem tudtad magadtól, akkor írj az üzemeltetőnek.
És beszéld meg vele, hogy megbántad, és nem teszel többet ilyet.
5/6 A kérdező kommentje:
szerencsére sikerült leszednem...de az a gáz, hogy nem nagyon akarom szóbahozni, mert lehet hogy már kezd nem is gondolni rá, erre meg én elkezdek vele dumálni...
2009. jan. 9. 22:15
6/6 anonim válasza:
emlékszik rá, hidd el! Nálunk is volt ilyen és a tanárunk szinte mindig amikor szóba került az egyén órán akkor elmondta midnennek a háta mögött. Szal emlékeznek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!