Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon nagy bajom van és, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy bajom van és, ha nem változtatok ezen nem lesz senkim. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
A viselkedésemmel van nagy baj, a gond az, hogy nem merek senkinél se próbálkozni, mert egyszerűen rettegek a visszautasítástól, és az van a fejemben, hogyha valaki visszautasít, mert nem tetszek neki akkor neki mennék, nem szeretnék emiatt bajba kerülni. Többször próbálkoztam és mindig olyanokat fogtam ki akiknek már régóta van kapcsolatuk, olyannal még nem tudtam próbálkozni akinek senkije sincs, de nagyon félek attól hogyha kinézek egy egyedülálló lányt és mellé elutasít. Nem szeretném, ha emiatt elborulna az agyam. Megköszönnék egy pár jó választ.
2012. nov. 11. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
pszihológusnál lenne a helyed, ez a fajta félelem hogy neki mennél egy lánynak nem normális
2012. nov. 17. 23:40
 12/14 anonim ***** válasza:

na az ilyenek miatt félek bárkit is nyíltan elutasítani...

ilyenkor jön a passzív ellenállás, igen-t mondok, megadok egy e-mail-címet, aztán eltűnök.

ha meglátom messziről elfutok

már vagy 4-5 pasi elől bújkálok így

az ilyen abberrált állatok miatt nem mernek őszinték lenni a lányok ...ha azok akkor az a baj, ha nem az a baj

2012. nov. 18. 00:18
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt a probléma de legyőztem ... meg is bántam az elsőnél ... utánna még zárkózottabb lettem a lányok felé de attól még volt pár lány barátomis akikkel elmentünk fagyizni stb sokat nevettünk és a végén az egyikőjükbe szerettem bele és még mindíg szeretem :D
2012. nov. 18. 01:00
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha elutasít ne fogd vissza magad,engedj szabad folyást érzelmeidnek.Ki kell adni mindent magadból,különben tüskék maradhatnak benned.
2012. dec. 5. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!