Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira idegesítő ez a csaj! Ti mit tennétek a helyemben?
A barátommal, ha elmegyünk valahová és ott van ez a csaj, a lány folyton minket/a páromat bámulja és olyannyira feltűnően, h az már-már idegesítő! Tudni kell, h ez a csajszi a pasim múltjában szerepelt egy 1 éjszakás kalandként, és a lány kapcsolatot is szeretett volna, de a barátom nem akart vele járni!
Nyáron mikor kimentünk a tóhoz fürödni, a csaj is ott volt és egyfolytában minket bámult... Én már annyira ideges lettem rá, h megoldottam egy "Mit nézel már annyit?" beszólással, de ez sem hatott... Félek, h valami rossz szándéka van.. Ti mit tennétek? Mit tegyek ha újra egy ilyen szituációba kerülök?
Köszönöm!
22/L
Szerintem azzal tudnád felbosszantani és elérni azt, hogy ne titeket nézzen ha egy helyen tartózkodtok, hogy nem foglalkozol vele. Érezd/érezzétek magatokat nagyon jól, tojd le a csajt magasról, akár nevess a képébe ha úgyis állandóan téged/titeket néz. :)Egy idő után meg fogja unni , és rájön, hogy mennyire szánalmas, ahelyett, hogy az új pasi jelöltjét keresgetné inkább..:)
22/N
hát nézze, ha jól esik. amíg ő nem tesz ennél többet, én sem tennék
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!