Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is érzitek úgy, h mindenki kapcsolatban, házas, eljegyezve. Nektek meg semmi már pár éve?
Azt ugye érzed, hogy ez csak rajtad múlik.
Az előző hozzászólásodban pedig a 26ot nyugodtan ki lehetne cserélni 16ra.
"Azt ugye érzed, hogy ez csak rajtad múlik.
Az előző hozzászólásodban pedig a 26ot nyugodtan ki lehetne cserélni 16ra."
Nem tudom, milyen alapon oltogatsz te most engem, már ne is haragudj!
Ebbe már én is többször belefutottam.
Egy megszépült emléknél, vagy egy elképzelt fantompasinál nem lehet jobbnak lenni.
Tegnap #17-es vagyok. Még annyi jutott eszembe, ahogy olvastam az utánam következő kommenteket, hogy a magam példájából kiindulva még úgy sem könnyű, hogy nem vagyok túl fiatal, de még öreg sem, elvált sem.
Van, aki tényleg bírj a szinglisséget, és jól elvan így. Szakítás után talán nem is árt. Évekig egyedül viszont borzasztó. Hatalmas űr, üresség, ami szinte felszippantja az embert. Egy ideig boldoggá teheti az embert a karrierje vagy amivel foglalkozik, de hosszútávon rájön, hogy valami/valaki nagyon hiányzik az életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!