Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek az okai annak, ha egy lány visszíutasít?
egyszerűen nem vagy az esete pl...
vagy nem jön be neki a stílusod...
bunkónak tart...
bunkónak tartja magát hozzád...
stb...
Nem vagy neki szimpatikus
Most nem alkalmas az időpont neki(egyéb okok miatt)
Nem akar senkit
a "Minden férfi bunkó" elvét vallja
lezbikus
Pl.:
-érzi a lány,hogy nem gondolja komolyan a fiú,túlzottan nyomul,mindent siettet,csak úgy gondolta: "odamegyek már hozzá,ha összejön jó,ha nem megyek a következőhöz..."(Én az elmúlt 2hétben 2 pasit utasítottam vissza ez miatt.És milyen jól tettem...)
-túlzotta nyomul
Figyeld meg, MIT utasít vissza.
Lehet, hogy csak egy mondatot, vagy azt a fajta közeledést utasított vissza, és nem Téged.
Rosszul esett neki, amit csináltál.
Nem lehet figyelmen kívül hagyni a külsőt mert az a legfontosabb:
1.külső:nem tetszik neki a srác
2. higiénia: nem elég ápolt, esetleg büdös.. stb.
3. intelligencia: nem mind1 hogy a csávó hülye mint a segg, vagy értelmes, tájékozott..
4. személyiség: ha a srác bunkó,hazug, öntelt, lusta az nem hinném hogy sok lánynak bejön,vagy éppen az ellenkezője-) ha a srác túl nyálas már szinte papucs és szandál keverék
5. családi háttér:ha az anyós jelölt nem fogadja el a fia barátnőjét, esetleg sértegeti..stb.
6. haveri társaság:a srác haverjai sértegetik, beszólnak a csajnak, és ezzel negatívan hatnak a faszi személyiségére aki ezáltal befolyásolható lesz
7.a csávó a szülei lóvéjából tengeti az életét, nem igazi férfi..
8. a csajnak már van valakije
9. a csaj nem rég szakított a párjával és nem kell neki senki
10.a saját neméhez vonzódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!