Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik lehetnek az okai annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik lehetnek az okai annak, ha egy lány visszíutasít?

Figyelt kérdés
Tudom kicsit tág a kérdés de érdekelne,hogy mik lehetnek a visszautasítás oka(i) leszámítva a külsőt mivel láttam nem jóképű srácokat szép barátnőkkel
2012. nov. 10. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

egyszerűen nem vagy az esete pl...

vagy nem jön be neki a stílusod...

bunkónak tart...

bunkónak tartja magát hozzád...

stb...

2012. nov. 10. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Nem vagy neki szimpatikus

Most nem alkalmas az időpont neki(egyéb okok miatt)

Nem akar senkit

a "Minden férfi bunkó" elvét vallja

lezbikus

2012. nov. 10. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Pl.:

-érzi a lány,hogy nem gondolja komolyan a fiú,túlzottan nyomul,mindent siettet,csak úgy gondolta: "odamegyek már hozzá,ha összejön jó,ha nem megyek a következőhöz..."(Én az elmúlt 2hétben 2 pasit utasítottam vissza ez miatt.És milyen jól tettem...)

-túlzotta nyomul

2012. nov. 10. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
3. vagyok,az utolsó kötőjeles írást kiakartam törölni bocs:D ne vedd figyelembe:D
2012. nov. 10. 17:38
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Figyeld meg, MIT utasít vissza.

Lehet, hogy csak egy mondatot, vagy azt a fajta közeledést utasított vissza, és nem Téged.

Rosszul esett neki, amit csináltál.

2012. nov. 10. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
90% ban a külső miatt utasítanak el?
2012. nov. 10. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet figyelmen kívül hagyni a külsőt mert az a legfontosabb:

1.külső:nem tetszik neki a srác

2. higiénia: nem elég ápolt, esetleg büdös.. stb.

3. intelligencia: nem mind1 hogy a csávó hülye mint a segg, vagy értelmes, tájékozott..

4. személyiség: ha a srác bunkó,hazug, öntelt, lusta az nem hinném hogy sok lánynak bejön,vagy éppen az ellenkezője-) ha a srác túl nyálas már szinte papucs és szandál keverék

5. családi háttér:ha az anyós jelölt nem fogadja el a fia barátnőjét, esetleg sértegeti..stb.

6. haveri társaság:a srác haverjai sértegetik, beszólnak a csajnak, és ezzel negatívan hatnak a faszi személyiségére aki ezáltal befolyásolható lesz

7.a csávó a szülei lóvéjából tengeti az életét, nem igazi férfi..

8. a csajnak már van valakije

9. a csaj nem rég szakított a párjával és nem kell neki senki

10.a saját neméhez vonzódik

2012. nov. 10. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:
vagy elvágja magát a külsejével, vagy rosszul adja elő magát, vagy ha a kettő kiesik, akkor kiderül valami ami a csajnak nem tetszik
2012. nov. 10. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!