Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10cm alatti mérettel van esély tartós kapcsolatra/házasságra?
10 cm alatt? :D
én olyanra nálam nem is emlékszem :D
Engem nem zavarna. Számomra sokkal rosszabb, hogy nem találok olyan pasit, akivel beszélgetni tudnék mert hasonló lenne az érdeklődésünk. De ha megtalálom egyszer a lelki társam, nem fog érdekelni, hogy hány centi.
20/L
Nekem egyszer volt dolgom egy kb 9-10 centissel. Nem lett volna gond mert tenyleg bejott a pasi.
De kb 30 masodperc alatt elment. Meg ez se lett volna annyira gond, megerto vagyok, de a kenyeztetes hianyat mar nem toleraltam.
Ugy ertem, ha kicsi, akkor kicsi, ezen nem tudsz valtoztatni, probald elfogadni. Viszont dolgozz a technikadon. Nyelv, kez, simogatas.
oops most jott eszembe, egyszer voltam egy szexshopban, ott lattam egy felcsatolhato penisznovelot. ha vegkepp nem tudod elfogadni a mereted, akkor ez is segitseg lehet.
De ha egy lany tenyleg szeret, az el fogja fogadni es segiteni fog, hogy elvezetes legyen a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!