Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete járunk barátnőmmel, nem tudom van e bármi esély komoly kapcsolatra. Szerintetek? (részletek lent)
Minek jár olyannal, akibe nem szerelmes? Én ezt sosem fogom megérteni.
Ha azzal kellene járnom, akit nagyon bírok, akkor a fél suli lábai előtt hevernék. Ez baromság.
van, aki csak idővel szeret bele a másikba....
adj neki időt, majd elválik
Hát szerintem meg két hét után ne várd, hogy örökké tartó szerelmet fogad, és hűű meg háá.
Gondolom nem akkor kezdtetek el járni, mikor már meg volt a nagy Love ( nyilván, a csajszi mondta is neked). Ez nem jelent semmit. Szerintem két típusú szerelem létezik.
1. Szerelem első látásra.
2. Megismerni a másikat, és azért szeretni, aki.
Az első hevesen indít, és jó eséllyel 1 éven belül kialszik.
A második többnyire tovább tart(hat). Két hét nem a világ. Ha hónapok múlva is azt mondja, hogy nem szeret, csak kedvel, akkor viszont valószínűleg veszett ügy.
persze hogy van eselyed!!!...siman....de nem mind mondogasd neki hogy szereted!....legy turelmes....folyton nevettesd es fugyelj oda ra...torodj vele...elobb utobb o fogja mondani hogy szeret ;)
18\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!