Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le az "őzike"pusziról? Nekem ez olyan férfiatlan tőle.
meg a hasonló kis kedveskedő puszikácskák.
vagy vannak pasik, akiknek ez a heppje és így jó kezdeményezni a szexet és csak ez izgatja őket?
tekintve, hogy előtte meg más nem tetszett, így ezt már nem mertem felhozni, mert az lett volna szép lassan belőle, hogy ez sem tetszik, meg ez sem, és ez sem...
és az elején vagyunk, nem akarom lehozni.
mert mi van, ha enélkül meg neki nem fog tetszeni semmi?
tehát ő ha puszilgatós, gondolom NEKI az jön be...
mindezek mellett meg gyúrós...
rém ellentmondásos a srác.
add nekem ezt a pasit...kívül kemény, hiszen gyúr, de kettesben olyan gyengéd, mint egy őzike. Nem minden nő erre vágyik?? Te jó ég, ez egyáltalán nem férfiatlan!
De a te pasid, szoktasd le róla, ha nem tetszik. És igen, akkor keress valami érzéketlen macsót, aki hazaérve a melóból 5 perc alatt megcsinál hátulról...és nemhogy őzikepuszi nincs petting gyanánt, de semmilyen. Ne haragudj, de ez nagy baromság, hogy zavar..
ez már túl megy azon a határon, hogy "kettesben gyengéd"
sőt amikor arrogáns, nekem nem is veszekedésnek tűnik a részéről, hanem hisztinek...
Én pl használom ezt az őzike puszi dolgot, mert bizalmat kelt a lányokban.
VISZONT előtte akár piciket harapdálok, meg vad is vagyok, szóval kombinálom a kettőt, és olyankor ez nagyon jó eszköz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!