Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktassam le az "őzike"pusziról? Nekem ez olyan férfiatlan tőle.

Figyelt kérdés

meg a hasonló kis kedveskedő puszikácskák.

vagy vannak pasik, akiknek ez a heppje és így jó kezdeményezni a szexet és csak ez izgatja őket?

2012. nov. 10. 14:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

tekintve, hogy előtte meg más nem tetszett, így ezt már nem mertem felhozni, mert az lett volna szép lassan belőle, hogy ez sem tetszik, meg ez sem, és ez sem...

és az elején vagyunk, nem akarom lehozni.

mert mi van, ha enélkül meg neki nem fog tetszeni semmi?

tehát ő ha puszilgatós, gondolom NEKI az jön be...

2012. nov. 10. 14:40
 12/21 A kérdező kommentje:

mindezek mellett meg gyúrós...

rém ellentmondásos a srác.

2012. nov. 10. 14:41
 13/21 anonim ***** válasza:

add nekem ezt a pasit...kívül kemény, hiszen gyúr, de kettesben olyan gyengéd, mint egy őzike. Nem minden nő erre vágyik?? Te jó ég, ez egyáltalán nem férfiatlan!

De a te pasid, szoktasd le róla, ha nem tetszik. És igen, akkor keress valami érzéketlen macsót, aki hazaérve a melóból 5 perc alatt megcsinál hátulról...és nemhogy őzikepuszi nincs petting gyanánt, de semmilyen. Ne haragudj, de ez nagy baromság, hogy zavar..

2012. nov. 10. 14:53
 14/21 A kérdező kommentje:

ez már túl megy azon a határon, hogy "kettesben gyengéd"

sőt amikor arrogáns, nekem nem is veszekedésnek tűnik a részéről, hanem hisztinek...

2012. nov. 10. 14:56
 15/21 anonim ***** válasza:
nem kötözködésből, de miért vagy akkor még mindig vele, ha ennyi minden nem tetszik benne?
2012. nov. 10. 15:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez tényleg vicces egy kicsit, de még mindig jobb mint az én gyúrós palim aki haza vágja magát kondiból, leül megenni a szokásos kis rizst csirkével, kapcsolgatja a tv-t én meg le vagyok sz***a....:SSS :(
2012. nov. 10. 15:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Én pl használom ezt az őzike puszi dolgot, mert bizalmat kelt a lányokban.

VISZONT előtte akár piciket harapdálok, meg vad is vagyok, szóval kombinálom a kettőt, és olyankor ez nagyon jó eszköz :D

2012. nov. 10. 15:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Eszkimópusziként ismerem :D
2012. nov. 10. 15:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább aranyos és kedves szokás. Nálunk is megvan, néha szokta csinálni :) Meg nálunk még van az is, mikor szempillával megsimogatjuk egymás arcát, hogy odateszem a szemem az arcához, és elkezdek pislogni :D én találtam ki, ő meg átvette, de olyan aranyos mikor csinálja :)
2012. nov. 10. 16:45
 20/21 anonim ***** válasza:
szerintem inkább nyálas..
2012. nov. 10. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!