Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz lehet az, hogy a művészlé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet az, hogy a művészlélek típusú nőknek (versírás, festés stb.) nem számít annyira a külső?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy egy ilyen elvontabb művészlélek jobban eltud vonatkoztatni az ilyen külső dolgoktól és inkább az érzelem, azaz a belső számít nekik
2012. nov. 10. 14:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A f@szt nem :D

Van egy picike kis világképük, és abba tartozó emberkéket keresnek... Jobban számít nekik a külső, mint bárkinek. Mert nézhetsz ki akármennyire jól, ha nem illesz bele a kis vesztes világképükbe, akkor hosszútávon nincs jövője a dolognak.

2012. nov. 10. 15:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Én művészlélek vagyok, (hegedű) nekem számít a külsőm mivel ha kiállok a színpadra akkor nem csak a zenét hallgatják,hanem néznek engem. Egy rajzosnál vagy írónál meg gyakorlatilag a művüket nézik. Pl egy könyvben nincs fénykép az irók ruházatáról...
2012. nov. 10. 16:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Én művészlélek vagyok, imádok rajzolni, és szerintem igenis számít a külső. De egy fiú van aki már időtlen idők óta a plátói szerelmem, és csak olyan fiúk tetszenek meg akikben őt látom valamilyen szinten, szóval ha úgy vesszük számít..
2012. nov. 10. 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
számít számít persze, de szerintem ő itt arra gondol, hogy egy művészibb beállítású nőnek nem feltétlenül a bronz barna bőrrel borított kockahas típusú férfi számít a szépnek, úgy mint az átlagnak.
2012. nov. 10. 20:12
 15/18 anonim ***** válasza:

engem művész léleknek mondanak. nekem számít a külső.

vizuális típus vagyok.

2013. febr. 17. 11:04
 16/18 anonim válasza:
Engem ismerőseim művészléleknek tartanak,(kórusban énekelek) és én azt mondom sokkal fontosabb hogy ha egyszer lesz párom, az legyen áldott jó lélek akit nem a külsőm fog érdekelni, vonzani, hanem a belső tulajdonságaim, kisugárzásom annál inkább. Fontos persze a higénia, legyen tiszta, ápolt. De pl. én eléggé puritán nő vagyok, aki nem követi a divatot, ami tetszik fölveszem, legyen az akár használt ruha is :). Nem tudnám olyan emberrel elképzelni az életemet aki betegesen követné a divatot, meg szinte naponta járna edzőterembe... Egyszer egyik férfi családtagom azt mondta ő azt szereti bennem hogy én természetes vagyok. Ez az amit szeretnék majd ha lesz társam. Természetességet, őszinteséget, jó indulatot, megbízható legyen, hűséget, ne irigykedjen senkire, legyen vidám, és persze hasonló gondolkodású, pl. szeresse a komolyzenét. Kb. ennyi :).
2013. ápr. 1. 23:31
 17/18 anonim ***** válasza:

"ami tetszik fölveszem" de akkor fontos a külső, nem?

Az, hogy nem követed a divatot, nem azt jelenti, hogy nem fontos neked az, hogy Neked tetsszen.

2013. ápr. 2. 02:00
 18/18 anonim válasza:
Várj.. várj. Most akkor valaki csak azért művészlélek mert énekel, vagy hegedül ?? Az iskolámban rajzolunk, festünk, rezet munkálunk, agyagozunk, kórusba járunk mind. Akkor mindannyian művészlelkek vagyunk?? Nem akarlak elkeseríteni benneteket, de az éneklés, hegedűlés és hasonlók, tehetség kérdése, attól még nem látod másként a világot, nem leszel különleges, csak tehetséges. Művészléleknek lenni, valami olyasmit fed, ami belülről ered, valami amitől más vagy, hogy másként éled mag a dolgokat, a szépség, és a belső érték mást jelent számodra, és másként értelmezed őket.
2013. szept. 15. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!