Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szakított velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szakított velem, mert azt mondja, hogy már nem szeret, békében elváltunk, erre most már nem is az ismerősöm facebookon miért?

Figyelt kérdés

azóta sincs pasija, szóval semmi indoka nincs, amiért nem az ismerősöm, akkor mégis miért csinálta?

4 hónapot voltunk együtt

22F

2012. nov. 10. 13:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ja láttam közben hogy írtad hogy mégis jött ezzel a szöveggel.

de egy hónapja nem beszéltek, akkor mégsem keres erőszakosan.

gondolja, írsz neki úgyis ha a barátja akarsz lenni ha meg nem akkor nem.

én is letöröltem az exem. valahogy hasonlóan volt a dolog, vártam pár hetet, nem írt, semmit sem kedvelt pedig régen mindig a profilomon lógott, gondoltam akkor nem kér a társaságomból.

így nem láttam értelmét többet hogy ismerősök legyünk.

hát ennyi

22/L

2012. nov. 10. 14:09
 12/13 anonim ***** válasza:
egyébként sem jó ha az exek az ismerősei valakinek.Nekem sem tetszene,ha a barátnőm exei ott vigyorognának az ismerősei között.Kis logikával rálehet jönni miért nem jó...
2012. nov. 10. 14:13
 13/13 Nagy Béla Ádám válasza:
érzéketlen ennyi:D
2012. nov. 10. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!