Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megnézzem a párom msn üzeneteit?
A lényeg: van hozzáférésem, nem tudja. Tudom hogy etikátlan és aljas dolog....de nekem nagyon gyanús hogy kezd tőlem távolodni és nem vagyok biztos a hűségében sem (adott már alapot rá, igaz "csak" flört)...nem tudom elmagyarázni, csak a megérzésem azt súgja, valami nagyon nincs rendben, és a kapcsolatunkkal is egyre inkább nem stimmel valami, elhidegül tőlem egyre jobban!
De attól is tartok, hogy ha egyszer megnézem, akkor folyamatosan ellenőrizgetni fogom utána, és az nem jó, úgy nem lehet élni....vagy talán félreértek valami apróságot....
Ti mit tennétek?
(Oltogatós válaszokat nem kérek, olyan írjon, aki legalább egy kicsit is bele tudja magát élni, vagy volt már ilyen helyzetben)
Nem nézném meg se az msn-ét, sem az emailjeit, sem a telefonját.
Ha ennyire nem bízol meg benne, semmi értelme a kapcsolatotoknak. Ha találsz valamit, szakítasz? Ha nem, akkor úgy éltek tovább, mintha nem történt volna semmi?
Ülj le vele beszélni, hogy mi bánt, szerintem a reakciójából tudni fogod ami érdekel.
"A biztonsági felvételekben Obi Van, csak fájdalomra lelsz!" - Yoda, SW3.
:DDD várom a fejleményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!