Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik párkapcsolatban vannak, miért nézegetik egymás smseit, e-mailjeit, üzeneteit?
Mindenki azzal van, hogy mennire fontos a bizalom egy kapcsolatban, de közben meg simán beleolvas a másik üzeneteibe. Aztán meg sír, hogy valami félreérthetőt talált, beindul a fantáziája, hogy ezzel meg azzal csalja meg a párja, és jajj mi lesz most...
Lehet, hogy engem neveltek furán, de mi a barátommal nem is tudjuk egymás jelszavait semmi ilyesmihez, és ha tudnám, akkor se jutna eszembe beleolvasni a magánleveleibe.
el sem hiszem, hogy van még valaki rajtam kívül, aki így gondolja :O
ismerőseim nagy százaléka sms-email-iwiw üzenetek-naplózott beszélgetések-olvasó....persze ezek mind-mind a párjuk dokumentumai...szánalmas, komolyan mondom!
szerintem egyébként önbizalomhiány is, meg ugye féltékenység...nem vinne rá a lélek h a barátomnál kutassak ilyenek után...
20L
Nálunk még komolyabb a bizalmi helyzet:
Én ugyan tudom az ő jelszavait, és előtte sem titok az enyém, de soha nem néztem meg a privát esemeseit, üzeneteit (Pedig nagyon kíváncsi vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!