Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a volt barátom akivel négy hónapja szakítottam még mindig írja az értelmetlen üzeneteit?
Jajj, mintha az én volt barátom lenne... Néhány pasi annyira idióta tud lenni!! Ha látja, hogy már esélytelen akkor egyből ler!bancoz meg ilyenek, ez annyira gyerekes!!
Nekem is egyfolytában küldte az exem az sms-eket, hívogatott... Annyira birom, hogy amíg együtt voltunk alig keresett, utána persze tudott hívogatni.
Én egy idő után simán megmondtam neki, hogy már semmi közünk egymáshoz, ne keressen, ne sértegessen csak úgy, felejtsen el, mert semmi esélye a továbbiakban... De egyébként sosem reagáltam semmire. Nekem ez bejött!
Pff..az ilyeneket megvárnám a munkából hazafelé simaszkban és kitaposnám abelét..ő tolte al az egészet egy másik csajjal..aztán meg még van pofája ler'bancozni 1 év húség után..még vele voltál nem tartott annak..érdekes.idióta f"sza!
NpNG
Nincs, mivel férfi vagyok és a nőkhöz vonzódom..de ha én lennék annak az ürgéneka helyében és ezt tenném a jellenlegi barátnőmmel nem lenne képen kitenni a lábam a pincéből..nem mások miatt..hanme magam miatt..ugyérezném nem férfi nem vagyok hanem még egy patkány se..nemelég h eltolom a kapcsolatunkat hanem 1 év után még ennek a tetejére ler!bancozom??Pff lőd fejbe magad mielőtt más megteszi....
NpNg
Schokkolóról halotál már??Zaklatásért felnyomhatnád neki..
NpNg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!