Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exem elmebeteg. Mit csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem elmebeteg. Mit csináljak hogy leszálljon végre rólam?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

ezt is én írtam ki de ez azóta már tárgytalan mivel az elvileg pár napon belül lemerül..de azóta is irogat visszajelölt facebookon mert még múltkor kitörölt mondom jó visszajelölöm hátha normális lesz megbánta stb erre ugyanúgy k*rváz a kiírásaiba stb meg feltörte a legjobb barátom facebookját és kiirogatott mindenfélét rólam hogy így k*rva vagyok úgy drogért elégítek ki férfiakat meg stb aztán meg rámírt a saját facebookjából, hogy kit elégítettem ki meg ilyenek..azért szakítottunk mert agresszív volt állandóan lerángatott egy csomó ember előtt (köztük a barátaim előtt is) meg szerinte poénból ütögetett meg csavarta ki úgy a kezem hogy már sikitottam anynira fájt..meg a kapcsolatunk alatt is lek*rvázott meg úgy beszélt velem mint 1 kutyával ezért is lett vége. tegnap meg rámírt facebookon miután megint belájkolt egy ellenem szóló kiírást. szerintetek normális?

:

Ő:

félrenyomtam Miss Indulatka mert szakadozik itt a net :) ne tervezz rendőri pályát, elöbb cselekszel mint gondolkodsz ki fognak szűrni pszihon jó tanács :)

Én:

hát mintha te is ilyen lennél:D

Ő:

Visszajelöltelek mert gondoltam majd egyszer még jól jön vagy valami, de látom még mindig az az első gondolatod hogy rosszat akarnak neked csak nem értem miért

hááát azért nekem kell gyűlnie elég sok dolognak hozzá nem elsőre...

Én:

jó m1...

Ő:

csak a statisztika kedvéért

nem bántad meg?

(itt arra céloz nem bántam e meg hogy kidobtam)

Én:

hát nem. nekem nem volt erre szükségem

Ő:

akkor hadd gratulálljak :) te vagy az első már ha öszinte a válasz :D

Én:

nem lenne okom nem őszintének lennem

Ő:

már hogyne lenne, hiszen katasztrófális döntés lenne bevallani hogy egyszer tévedsz

Én:

vagy a te önértékelésednek lenne katasztrofális hogy nem mindenki sír utánad?

Ő:

nekem nem kell látnom hogy sírnak utánam .. van elég tapasztalatom e téren hogy ne várjak sírást. Van pár nő aki annyira makacs hogy képes a halál szélére is menni csakhogy kitartson a nagy "döntés" mellett... tereli a gondolatait, társaságba megy, elfoglalja magát közben 1 percre se gondolkodik az elmúltakon és mégsem érti mitől érzi sz*rúl magát, és ha mégis elgondolkodna akkor ráomlik a nagy teher hogy mekkora sz*r döntés volt mert effektive semmi gondja nem volt csak túlreagált dolgokat, nah ez a 22-es csapdája :) jobb ezt tudni mint a nézni ahogy sír

Én:

jó akkor igazad van te jobban tudod mi van.

nem érdekel különösebben akkor legyen így ahogy mondod:D

Ő:

nem mondtam hogy ez van

csak ez szokott

de haragudj rám, tudom ezt sokkal könnyebb elviselni :) ezért is nem akarok már beszélni veled meg magyarázkodni, összeroppanál ha rájönnél hogy a semmiért haragszol egy olyanra akit szerettél

nah magadra is hagylak gyülölkedésedben :D Szia ;)

Én:

jézusom te hogy lehetsz ennyire elszállva magadtól:D egyáltalán nem érzek se haragot se semmit és nem is nagyon gondolok rád bár gondolom ezt úgyse hiszed el de tök m1:D tudod akivel mostanába találkozgatok ő a te tökéletes ellentéted

ARANYO NORMÁLLIS stb

már csak ezért se bántam meg na szia

Ő:

Vicc hogy én vagyok a nem normális :D Hát akkor sok boldogságot, bár megnézem hogy MR. Normális meddig lesz higgadt meg nyugodt amikor majd nála is elkezded a paranoid féltékenységedet :D tudod.. az elején én is normális voltam XD vicc

Én:

okéééééééééééééééééééééééééééééé

jó na

te mindent tudsz jós vagy

2órával később (megint lek*rvázott egy kiírásába.úgy érti a bejegyzésbe nem jelölt meg itt már csúnyán bezséltem már nagyon felidegesített 1hónapja ez megy..)

Ő:

Legalább nem jelöltelek be

Miètt fáj hogy lek*rvázllak? Ha egyszer az vagy..

Én:

mer mér jelöltél volna be mivel vagyok k*rva pénzér b*zsok vagymivan?:D

óó bár az lennék te:D

gazdag lennék:dddd

Ő:

Megigèrem nem hallasz rólam többet

Én:

okéa kokr szia

Ő:

Itt az ûj már nem kellesz ugyse

Nem lessz több k*rvázás leszarom mit csinálsz

Én:

oké na szia

Ő:

ènis le tudlak ègetni ha kell

... de nem akarod

00:00

Én:

óó azt mivel?:D

agyi szinted de sok tudod mi az a k*rva?

aki pénzért b*szik

:)

Ő:

ne ilyenre gondolj de tényleg fejezd be

énis ki tudom tállalni milyen vagy a magánéletben

de ez primitiív

bár te az vagy igen

Én:

hajrá

aki szűámít nekem úgyse hiszi el a hazugságaid a többit meg lesz*rom

Ő:

de nem pazarlok rád ennyi időt már így is sok volt

egy jelentéktelen kis sz*rdarab vagy életem napfényes útján úgyis fogalmazhatnék nah

:D

Én:

okés:D

Ő:

de mégis azthittem van valami tartás vagy ilyesmi benned

Én:

na sziaaa:ddd

oké na szia minek riogatsz akkor:D

én megvoltam nélküled eddig is te jelöltél vissza

nasziaaaa:D

neirj

szia

szia

szia

:D

Ő:

oké

azóta nem írt de az előbb felhívatott a haverjával megint kitalált vmi ürügyet:D

2012. nov. 9. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szted ezt ki fogja végigolvasni? Én tuti nem. Ismerkedj normális emberekkel.
2012. nov. 9. 21:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

b@sszki ez milyen hosszú :)

mi a fenének beszélsz vele egyáltalán...

2012. nov. 9. 21:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tese vagy 100as!...hóótt éégőőő:D
2012. nov. 9. 21:14
 4/13 TOMAtm ***** válasza:

jól kifogtad.

Karcagi a gyerek?van itt belőlük egypár az üzemben,mind idegroncs.ugyan ilyenek,utálják őket a nők,mert mind ezt csinálja.

Am meg nemigen tudsz mit csinálni vele,tiltsd le,telefonszámod cseréld le,ennyi.ha meg odamegy személyesen hivj rendőrt,mond h megfenyegetett.nem fognak csinálni semmit,csak beszélnek vele h ne járkáljon ide.aztán ha megint odamegy megint hivd őket,akkor már hivatalból indítanak eljárást aztán kaphatsz távolságtartási vágzást a hülyéje ellen,aztán ha megint van vmi akkor már eljárás alá kerül,aztán feljelentés=felfüggesztett.

2012. nov. 9. 21:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyértelmű a dolog, megvan sértve és bántva mert kidobtad és ezért gyűlölködik és szemétkedik. Ez erről szól. Meg már neked van is valakid szal ez duplán b**a az agyát. Ha nem figyelnél rá és nem beszélnél vele lehet már abbahagyta volna, de a kérdés hogy miért is fordítasz rá fiygelmet? Pont ez a célja..
2012. nov. 9. 21:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Minek írsz egyáltalán vissza neki?
2012. nov. 9. 21:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Ne írj neki.Tiltás,törlés,a tetves fészbukról meg töröld le magad.Ennyi.
2012. nov. 9. 21:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyikőtök sem különb a másiknál, végigolvastam, köszi ezt a -3 percet az életemből... Nem volt jó semmire. :)
2012. nov. 9. 22:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Elég egyértelmű, hogy büszkeségből írja az oltós szöveget, mert az elején még mintha kicsit nyalna és arra utalna, hogy még visszafogadhatod.. Eléggé nagy az arca, de azt én sem értem, hogy miért írtál neki vissza. Mindegy, nem ez a lényeg. Szerintem ne foglalkozz többet vele. Tiltsd meg miegyéb.
2012. nov. 9. 22:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Haat azert teged se hagy az egod nyugodni ugy latom,mondod neki szia,erre o meg ir valamit,es neked arra muszaly valaszolnod!,aztan o ujra ir,te visszairsz es ujra elkoszonsz,amire o szinten visszair te meg megint valaszolsz es igy tovabb...nem veszed eszre hogy provokal? pont ez a szandeka hogy dumaljatok es b@sztasson.
2012. nov. 9. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!