Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvetessem a gyereket?

Figyelt kérdés
A férjemtől nem lehet gyerekem és "összejöttem" egy másik férfival, és teherbe estem. Most mit tegyek?

2012. nov. 9. 18:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
A legfontosabb kérdés,amit magadban kell eldöntened..Akarsz gyereket?Ha nem,akkor egyértelműen elveteted,nem beszélsz róla senkinek..még a gyerek "apjának" se mivel futó kaland volt,és végül is a te életedet befolyásolja,nem az övét.Ha akarsz gyereket,akkor ne vetesd el.A férjed nem várhatja el tőled ha szeretnél gyereket,akkor ne legyen gyereked.Sokan csinálják azt,ha nem lehet gyerek,hogy mesterségesen felcsináltatják magukat és lesz gyerek egy anonim apától..nos,szerintem ebből a szempontból ugyanolyan..a férjed úgyse ismeri,és ha ő is akar gyereket,esetleg terveztétek a beültetést,akkor semmi probléma.Ha úgy döntesz,megtartod,akkor mond el a gyerek apjának..végül is joga van tudni róla,de ne kötelezd semmilyen gyerektartásra.Egyébként azt gondolom,hogy mielőtt hozzámentél tudhattad hogy nem lehet gyereke,és ha terhes leszel,az mindent elmond,mert tőle biztosan nem lehet.Ha már megcsaltad,védekezhettél volna.,de ez már más téma.
2012. nov. 9. 19:49
 22/35 A kérdező kommentje:
én nagyon szeretnék gyereket és nálunk ez állandó vita téma.. és már tényleg nem tudom mit tegyek
2012. nov. 9. 20:00
 23/35 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

Amikor hozzámentél,tudtad hogy nem lehet gyereke,vagy ez így menet közben alakult ki? Gondolom,ő nem akar gyereket..semmilyen úton.

Próbáld meggyőzni,hogy az se olyan rossz,ha biológiailag nem ő az apa..attól még a gyereketek igazi apaként fogja szeretni..az emberek normál esetben azt tekintik szüleiknek akik foglalkoztak velük,akik szerették őket,az hogy biológiailag ez így van vagy sem az mindegy.

Ha hajthatatlan,válj el tőle..mindkettőtöknek jobb lesz.

2012. nov. 9. 20:40
 24/35 A kérdező kommentje:
Az évek során derült/alakult ki. ő sem igazán tudja hogy akar e vagy sem. Elválni sem akarok tőle hiszen jóban, rosszban, egészségben, betegségben..
2012. nov. 9. 20:44
 25/35 anonim ***** válasza:

Én házasságpárti vagyok. DE. Mindig is szerettél volna gyereket, nem lehetett, és most - igaz elég zűrösen- de ott van egy a hasadban. tudod, a pasi elhagyhat, a férj otthagyhat, de a gyereked?... Jó, ha nagyon gázosan neveled, akkor leléphet 18 éves korában, de azért talán ennek csekély az esélye. A gyereked test a testedből, vér a véredből. Az anyaságnál - minden gebasz ellenére - nincs csodálatosabb dolog. Neked most ilyen furcsa kerülőúton adatott meg a lehetőség - talán egyszer az életben. Ő mindig ott lesz neked. Örömöd, boldogságod, gondod, kialvatlanságod, és igen, ha elveteted, akkor szellemed, önvádad, keserűséged.

Rohadt nehéz a helyzeted, én a helyedben ezt tenném: elmondanám a férjnek: ha ő is komolyan gondolja a holtomiglant, akkor elmentek egy családterapeutához (ha kell, írok párat), és megpróbáljátok rendbehozni a kapcsolatot. Először a hírre valószínűleg nem lesz boldog, és nem biztos, hogy hozzád szól napokig. De ha szeret, akkor megpróbálhatjátok. Neki azért ezt elég nehéz lesz feldolgozni, de talán nem lehetetlen, hiszen nem rendszeresen csaltad, hanem részegen és egyszer.

A gyerek apja egyszerűbb: DNS-teszt.

Kérlek, írd le ,hogy döntöttél, sokat gondolok Rád, rátok.

2012. nov. 9. 21:52
 26/35 anonim ***** válasza:
szüldd meg és legyen Nusi a neve :))
2012. nov. 10. 15:47
 27/35 A kérdező kommentje:
Az egyik kommentelő kérésére leírom, hogy is döntöttem. Megtartom a kisbabámat. Elmondtam mindent a férjemnek. Megértette, hogy nem akarom elvetetni, viszont némi gondolkodási időt kért, hiszen ez egy nehéz dolog neki is. Úgyhogy most elköltözött egy kis időre. Remélem minket választ. :)
2012. nov. 10. 17:17
 28/35 anonim ***** válasza:
25-ös vagyok. Azt hiszem, nem fogod megbánni a döntésedet. Sok erőt kívánok a következő időszakra! Az jutott még eszembe, hogy a férjeddel az időtájt nem voltál együtt? Ő tutira meddőnek lett nyilvánítva? Nem lehet, hogy valami csoda folytán mégis lehet tőle a baba? Mert ha egy fikarcnyi esély is van erre, akkor lehet, hogy érdemes lenne majd a DNS-teszt.
2012. nov. 10. 18:21
 29/35 TOMAtm ***** válasza:

a gyereknek szerető család kell nem DNS teszt,te majom.

Kérdező: szerintem az vér szerinti apával ne is tartsd a kapcsolatot semmilyen szinten se,sőt az lenne a legjobb ha nem is tudna róla miután megszültél.csak bonyolítaná a dolgokat később....

a férjed meg ha igazán szeret és gyereket is szeretne,akkor neveljétek fel közösként,nem is kell tudni a gyereknek sem róla h ő mástól van -majd ha 18 lesz vagy elég érett rá és úgy érzitek elmondhatjátok neki,de szerintem ez is felesleges.a lényeg hogy szeressétek és törődjetek vele,tanuljon,okosodjon és legyetek rá büszkék ha megöregedtek.

Sok szerencsét nektek!

2012. nov. 10. 18:32
 30/35 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy nem tudom ki a "biológiai" apa...
2012. nov. 10. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!