Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvetessem a gyereket?
előző vagyok.
Amikor hozzámentél,tudtad hogy nem lehet gyereke,vagy ez így menet közben alakult ki? Gondolom,ő nem akar gyereket..semmilyen úton.
Próbáld meggyőzni,hogy az se olyan rossz,ha biológiailag nem ő az apa..attól még a gyereketek igazi apaként fogja szeretni..az emberek normál esetben azt tekintik szüleiknek akik foglalkoztak velük,akik szerették őket,az hogy biológiailag ez így van vagy sem az mindegy.
Ha hajthatatlan,válj el tőle..mindkettőtöknek jobb lesz.
Én házasságpárti vagyok. DE. Mindig is szerettél volna gyereket, nem lehetett, és most - igaz elég zűrösen- de ott van egy a hasadban. tudod, a pasi elhagyhat, a férj otthagyhat, de a gyereked?... Jó, ha nagyon gázosan neveled, akkor leléphet 18 éves korában, de azért talán ennek csekély az esélye. A gyereked test a testedből, vér a véredből. Az anyaságnál - minden gebasz ellenére - nincs csodálatosabb dolog. Neked most ilyen furcsa kerülőúton adatott meg a lehetőség - talán egyszer az életben. Ő mindig ott lesz neked. Örömöd, boldogságod, gondod, kialvatlanságod, és igen, ha elveteted, akkor szellemed, önvádad, keserűséged.
Rohadt nehéz a helyzeted, én a helyedben ezt tenném: elmondanám a férjnek: ha ő is komolyan gondolja a holtomiglant, akkor elmentek egy családterapeutához (ha kell, írok párat), és megpróbáljátok rendbehozni a kapcsolatot. Először a hírre valószínűleg nem lesz boldog, és nem biztos, hogy hozzád szól napokig. De ha szeret, akkor megpróbálhatjátok. Neki azért ezt elég nehéz lesz feldolgozni, de talán nem lehetetlen, hiszen nem rendszeresen csaltad, hanem részegen és egyszer.
A gyerek apja egyszerűbb: DNS-teszt.
Kérlek, írd le ,hogy döntöttél, sokat gondolok Rád, rátok.
a gyereknek szerető család kell nem DNS teszt,te majom.
Kérdező: szerintem az vér szerinti apával ne is tartsd a kapcsolatot semmilyen szinten se,sőt az lenne a legjobb ha nem is tudna róla miután megszültél.csak bonyolítaná a dolgokat később....
a férjed meg ha igazán szeret és gyereket is szeretne,akkor neveljétek fel közösként,nem is kell tudni a gyereknek sem róla h ő mástól van -majd ha 18 lesz vagy elég érett rá és úgy érzitek elmondhatjátok neki,de szerintem ez is felesleges.a lényeg hogy szeressétek és törődjetek vele,tanuljon,okosodjon és legyetek rá büszkék ha megöregedtek.
Sok szerencsét nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!