Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvetessem a gyereket?
Figyelt kérdés
A férjemtől nem lehet gyerekem és "összejöttem" egy másik férfival, és teherbe estem. Most mit tegyek?2012. nov. 9. 18:48
11/35 anonim válasza:
Te mit mondanál kivülállóként? Gondolom a gyereken veszekedtetek,erre pont becsúszott egy!! Ajajaj,és az apuka legalább nős,mert úgy még jobb lenne! :)
12/35 anonim válasza:
a részegség nem mentség.. :)
szerintem ezt azzal a palival is megkéne beszélned akivel lefeküdtél
13/35 A kérdező kommentje:
FACÉR!
2012. nov. 9. 18:58
14/35 anonim válasza:
és tud róla hogy apuka lesz? :D
ha nem akkor elöször beszéld meg vele.
15/35 A kérdező kommentje:
tehát elsőként az apukával közöljem..
2012. nov. 9. 19:07
16/35 TOMAtm válasza:
szerintem tartsd meg.ennyi erővel azt is mondhatod h beültették a kórházban.most nem mind1?
18/35 A kérdező kommentje:
elmondtam az "apának".. válasza: nekem nem lehet gyerekem.. most már tényleg tanácstalan vagyok..:/
2012. nov. 9. 19:25
19/35 anonim válasza:
akitől teherbe estél azzal jöjjél össze
20/35 anonim válasza:
Ha szereted a férjed,és vele akarsz élni,akkor mondd el neki!! Te ismered őt,mit fog szólni hozzá,ha nem akarod elmondani,akkor abortusz,aztán kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!