Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet bízni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet bízni egy ilyen típusú emberben?

Figyelt kérdés

Huszonévesek vagyunk. Barátnőmmel eljutottunk oda, hogy összeköltözés, tényleges közös élet. 1 éve vagyunk együtt. Az a bajom, hogy ő hihetetlenül nyitott ember, tipikusan az az ember, ha mondjuk egy orvosi rendelőben vár 30 emberrel együtt a sorára, negyed órán belül mindenkit ismerni fog.

Megmondom őszintén, elég nagy kétségeim vannak, hogy ha majd elmúlik a nagy szerelem, a lángolás köztünk, és csak a szeretet lesz már, akkor a nyitottsága miatt meg lehet-e bízni egy ilyen típusú emberben?

2012. nov. 9. 17:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Erre azt tudom mondani, hogy elég akár egy embert ismernie ahhoz, hogy ne álljon neki ellent, nem szükséges átlagon felüli ismertséggel rendelkeznie.

Még egyszer mondom: ha minden oké köztetek, nem fog elhagyni vagy megcsalni, ha mindenkit ismer a városban, akkor sem. Amennyiben úgy döntesz, hogy megpróbáljátok együtt, a kapcsolatotokra figyelj, hogy minden működjön.

A párkapcsolatok belülről romlanak el, nem kívülről.

2012. nov. 9. 17:51
 12/20 A kérdező kommentje:

Nyilván elég 1 ember is, tudom. Én csak azt mondom, ha vkinek mondjuk az átlagnál hatszor több ismerőse van, akkor nyilván jóval valószínűbb, hogy beszélgetésbe elegyedik egy számára nagyon szimpatikus és vonzó emberrel.

De egy kapcsolatban hosszú távon lesznek rossz időszakok, és ha ez párosul azzal, hogy már nincs az a nagy lángolás, könnyebben belemehet a rosszba. mert egy kicsit visszahúzódóbb ember nem megy bele nagy beszélgetésekbe, ellenben vele. Ha meg mondjuk bajok vannak velünk, plussz fűzi vmi jóképűbb gyerek, nem tudom tudna-e ellenállni.

Tudom, bíznom kéne benne, de ezek miatt nagyon nehéz.

2012. nov. 9. 17:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem pont olyan vagyok, mint a barátnőd, de jelentősen több fiúbarátom/haverom van, mint általában a többi lánynak.

Az exem volt az életem szerelme, és nem volt az a vita vagy összeveszés, ami miatt máshoz fordultam volna. Szívesen barátkozok és ennyi. Ő dobott és nem azért, mert bármi jelét adtam volna, hogy nem bízhat bennem, nem erről volt szó.

Én szerettem őt, tiszta szívből és bőven elég volt nekem.

Ha a barátnőd szeret, teljesen mindegy ki megy oda hozzá, komolyan. Hozzám is jött, gazdag, jóképű, audis sráctól elkezdve mindenféle sztereotíp kanmacsó, aki elvileg simán lecsapja a lányokat a srácok kezéről. Nekem a csóró, nemjóképű pasim kellett. Mert ŐT szerettem.

Ez kb ilyen egyszerű. Ha te csak így vagy képes gondolkodni, hogy pár év múlva úgyis lelép mással, akkor egyáltalán ne kezdj bele semmilyen kapcsolatba, mert problémák vannak a fejedben...

2012. nov. 9. 18:01
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy úgyis lelép, csak azért nagyobb az esélye egy kevésbé nyitottabb lánynál.

Amúgy nem értem, mi a bánatnak kell nektek annyit ismerkedni, ez is dühítő számomra. Múltkor is elment fogorvoshoz, onnan, abból az egy alkalomból 4 korunkbeli fiú ismerőse lett. Szerintem ez nem normális dolog. Nem hiszem, hogy alaptalan lenne a félelmem.

Te is írtad, hogy szeretted a párod meg bla bla. De ha mondjuk 5-10 éve vagytok együtt, és akkor megy oda mindenféle macsó hozzád, kíváncsi lennék, akkor is ellenállnál-e? mert 5-10 év múlva már nem szeretnéd úgy és annyira a barátod, mint az elején.

2012. nov. 9. 18:13
 15/20 anonim ***** válasza:

Hidd el, a szándék a lényeg, nem az alkalom. A rosszabb időszakokban is. Ha épp nem is lángoltok egymásért, nem kifelé kezdtek kacsintani, amennyiben szeretitek, tisztelitek egymást. Hanem inkább azon vagytok, hogy minél előbb kilábaljatok a rossz időszakból és újból egymás felé forduljatok.

De ha negatívan állsz az egészhez, akkor már az elejét, a legédesebb időszakot is megkeserítheti a hozzáállásod.

Légy kicsit optimistább és bizakodóbb. :)

2012. nov. 9. 18:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha ennyire dühít és nem normálisnak tartod a viselkedését, akkor szerintem hagyd. Azt nem várhatod el, hogy 180 fokos fordulatot vegyen a kedvedért, de ha ennyire másként gondolkoztok, nehéz időszakok várnának rátok.
2012. nov. 9. 18:17
 17/20 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Muszáj lesz ezen túllépnem valahogy.
2012. nov. 9. 18:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Persze,meg lehet bízni.Szerintem nem függ annyira össze ez.Ha nem ilyen lenne,akkor is simán előfordulhat,hogy a lángolás után elcsavarja egy jó pasi a fejét:)
2012. nov. 9. 18:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Valahol irigylem is a barátnődet...sajna én nem tudok ennyire ismerkedni,csendes tipus vagyok. :(
2012. nov. 9. 19:07
 20/20 A kérdező kommentje:

Szerintem ne irigyeld. Vhogy nem a legjobb érzés, hogy a párod állandóan a középpontban van, és mindenki őt lesi állandóan.

Persze ha te ezt igényled, akkor ez van.

2012. nov. 9. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!