Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bízni egy ilyen típusú emberben?
Huszonévesek vagyunk. Barátnőmmel eljutottunk oda, hogy összeköltözés, tényleges közös élet. 1 éve vagyunk együtt. Az a bajom, hogy ő hihetetlenül nyitott ember, tipikusan az az ember, ha mondjuk egy orvosi rendelőben vár 30 emberrel együtt a sorára, negyed órán belül mindenkit ismerni fog.
Megmondom őszintén, elég nagy kétségeim vannak, hogy ha majd elmúlik a nagy szerelem, a lángolás köztünk, és csak a szeretet lesz már, akkor a nyitottsága miatt meg lehet-e bízni egy ilyen típusú emberben?
Nyilván két külön dolog.
Ami zavar, hogy főként férfiak társaságát keresi, azt mondja velük mindig jobban kijött. MOndjuk egyszer hozzátette, hogy mindig is fiú haverjai voltak, és ráadásul jóképűek. MOndjuk ez is érdekes.
Meg azért nem egy szégyenlős lány. Szexuális témákról is szívesen beszél, gondolom ezért is, ha új munkahelyre megy, akkor egyből a középpontba kerül, és megy a viccelődés a férfiakkal, akár szexuális témában is.
Azért mondom, hogy amíg van a lángolás, addig nem is zavar, de azért x év múlva, ha majd csak a szeretet lesz, kit tudja, egy jóképű pasas nem-e csavarja el a fejét. Tudom, bíznom kellene benne, de így levezetve ezeket, nehéz ügy.
Meg lehet bízni. Hogy te meg tudsz-e bízni benne, az rajtad múlik.
De fordítsuk meg a kérdést: Ha te nyitottabb, ismerkedősebb típus lennél, akkor azért tennéd, hogy hűtlen legyél a párodhoz?
Aki elhagy, az azért teszi, mert valami nem működik köztetek. Ha megcsal, azért teszi, mert nem tisztel kellőképpen. Ennek a nyitottsághoz nem sok köze van.
Nem is tudom, milyen választ vártam amúgy, mert egyértelmű, hogy vagy elfogadom ezt, vagy még most kéne dobbantanom.
Gondoltam erre az élvezzük a mát dologra, aztán lesz ami lesz. De mindig oda lyukadok ki, hogy én így nem akarok élni, nekem egy olyan társ kell, akivel el tudom képzelni az egész életemet, nem akarok mondjuk 30-35 évesen ott lenni, hogy vége a kapcsolatunknak, aztán mi a fenét kezdjek most magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!