Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet köztünk valami?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon bejön, fülig belé vagyok zúgva, de neki van barátnője. Egy héten csak egyszer találkoznak, míg velem szinte minden nap. Nagyon jól elvagyunk és szeretem. De nem merem megkérdezni, hogy mi van köztünk. Tanácsot légyszí! :)
2012. nov. 8. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok mint te és az a lány tetszik aki a "barátom" és nem a "barátnőm" szerintem kérdezd meg hogy tetszel-e neki de ha megkérdezi mért kérded akkor mondd azt hogy pl.: nem érzem magam szépnek vagy valami ha igent mond és ha azt mondja hogy nem szép hanem gyönyörű vagy akkor biztos tetszel neki :D
2012. nov. 8. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Pedig nem ártana feltenni neki a nagy kérdést... elhiszem, hogy félsz megkérdezni, de akkor legalább ez a bizonytalanság nem lenne benned.
2012. nov. 8. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Csábítsd el, ha kell a srác. Ennyi. Vesd be magad, nem kell feltétlen kérdezősködni. Ha adódik olyan szitu, akkor nyomulj be a "privát zónájába", nézd meg, hogy reagál. Ha minden jól megy, akkor smároltok egyet... :D
2012. nov. 8. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet gonosz leszek.

De keres szabad fiút inkább ! :)

2012. nov. 8. 18:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem tudom, hogy fel merem-e neki tenni a kérdést, nagyon félek. Ma is voltunk együtt és váratlanul adott egy puszit...
2012. nov. 8. 18:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja és mikor a buszon voltunk, akkor ő kért tőlem. :D
2012. nov. 8. 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor bírja a búrád hidd el :D
2012. nov. 8. 19:21
 8/9 A kérdező kommentje:
De mi van, ha csak barátilag? xD nem akarok beégni...
2012. nov. 8. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem fogsz beégni :-) Égjen ő, ha itt szédít téged, miközben van barátnője.

Mindenképpen meg kéne ezt beszélnetek. Ha téged szeret, akkor hagyja ott a barátnőjét és legyen veled. Ha viszont a barátnőjével akar maradni, akkor ne nyomuljon rád.

2012. nov. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!