Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van köztünk végülis?
Figyelt kérdés
Jóideje ismerek egy lányt. Tegnap találkoztunk. Sétálgattunk, sokat együtt voltunk, elvoltunk minden. Nem randi alapon találkoztunk, csak összefutottunk. Aztán megvolt az első csók. Utána nagyon jól elvoltunk, de nem vagyok tisztába, hogy most akkor ez kapcsolat? Megkérdezni nem akarom mert az szerintem túl hiteltelen. Viszont egy iskolába járunk, és nemtudom hogy ő mit gondol. Tehát ha most nem megyek oda, akkor az is szar helyzet ha odamegyek és nem akarja még nagy dobra verni.. akkor most milegyen ?2012. okt. 31. 12:29
1/4 anonim válasza:
Velem is ez volt, megvolt az első (meg a 2., 3., stb) csók.. mármint egy találka alatt... De utána nem tudtam eldönteni, hogy akkor most mi összejöttünk? Vagy nem? Mert előtte nem volt kapcsolatom, nem tudtam, hogy működik :D De barátom megoldotta a dolgot, "megkért" hogy legyek a barátnője :D lehet hogy akik már az ötvenedik kapcsolatukban vannak, bénának találják, de nekünk ez volt az első, és valahogy egyértelműsíteni kellett :DD
2/4 anonim válasza:
Szerintem jártok :) Mármint, én a csóktól veszem járásnak.
A sulis témát viszont ettől függetlenül meg kell beszélni, hogy ő milyen, mert pl anno nekem is volt fiúm, akivel egy suliba jártunk, nem titkoltuk, de nem is nyaltuk-faltuk egymást (nálunk mondjuk nagyon szigorúan is vették ezt...).
24N
3/4 anonim válasza:
Szerintem meg kéne beszélnetek hogy akkor most mi is van. DE mindenképpen menj oda hozzá. Mert ha neked tetszik és nem mész oda azt veheti annak hogy nem akarsz vele kapcsolatot.
4/4 A kérdező kommentje:
akkor rákérdezek, hogy most ő hogy is gondolja:)
2012. okt. 31. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!