Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyasvalakit elfelejteni, akivel nem is voltunk együtt?
Nekem volt egy ilyen lány. Úgy éltünk kb, mintha kapcsolatban lennénk, mindenhova együtt mentünk, együtt terveztük a jövőnket, együtt aludtunk (nem szexeltünk, csak tapi), megvédtem mindentől, megadtam neki mindent. Aztán a végén kiderült, h FZ :D
Felejteni úgy tudsz, h nem beszélsz vele. Éled az életedet, és rájössz, h nem te nem voltál elég jó, hanem neki más kell, nem az, amit te képviselsz. Lépj tovább.
Utolsóhoz, ha az a srác mindenkit "végigdug", még reménykedsz h egyszercsak sikerülhet vele összejönnöd..? :/
Szerintem ne várj ilyenre, mert ez azt jelentené, hogy végig megy mindenkin és mivel nincs senki más megy hozzád..:/
és hidd el h szerintem még rosszabbul éreznéd magad, szerintem sokkal jobbat érdemelsz ennél
remélem nem bántottalak meg, csak amit gondoltam leírtam, de úgy látom egyetértesz velem
Ne várj ilyenre!
Könnyű azt mondani,hogy foglalkozz más fiúval...és ha nincs más? Ha nem csak neki nem kellek hanem másnak se? Olyankor mit kezd az ember...semmit. Vár a csodára,ami nagy valószínűséggel sose következik be. Közbe egyre többet sír,ha látja elveszik a szemeiben,csak nézi,de tudja,hogy nincs esélye,az önbizalma meg a föld alá süllyed...
nagyon is ismerem ezt,5 éve élek így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!