Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért kell kritizálni? :S
Figyelt kérdés
Járok már egy ideje egy fiúval. És az összes barátnőm ismerősöm stb. folyton mondogatja nekem,hogy hogy jöhettem össze ilyennel hogy néz ki milyen béna stb. Kár,hogy a fele csak képről látta meg amúgyis.. Nekem fáj,ha bántják..Miért jó ez?2012. nov. 7. 20:47
1/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de elég szánalmasak, ha tényleg így videlkednek. Ha neked ő tetszik és vele érzed jól magad, akkor ne adj más véleményére.
3/5 TOMAtm válasza:
mindig vanak ilyenek,ne is törődj velük.mond h neked tetszik és h nagyon rendes meg iszonyú jó fej,az h nem egy világszépe pont másodlagos,ha neked bejön.
4/5 anonim válasza:
valószínűleg féltékenyek.
egyébként mi van, ha azt mondják, hogy csúnya? az a lényeg, hogy neked bejön, nem?
arra meg magas ívből szärni, hogy ki mit gondol. a te életed, ne mások véleménye határozza meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem persze olyan szempontból nem számít mások véleménye,hogy én járok vele. Csak zavar,ha csúnyákat mondanak róla.
2012. nov. 7. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!