Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne elmondani a barátnőmnek finoman hogy büdi a szája néha?
Figyelt kérdés
Az én kicsikémnek néha a büdi a szája,tudom mindenkinek szokott néha,de néha érzem szex közben is,és elég kellementlen tud lenni.Tudom hogy mos fogat napi 2-szer is és igényes magára csinos meg minden és ápólt.Vszínű a gyomrából jön neki mert szép fogai vannak és nincs rossz foga,de néha kellementeln szex közben.Hogyan tudnám ezt vele finoman közölni úgy hogy ne bántsam meg vele és ne legyen kellemetlen?:)
Én 25 ő 22
2012. nov. 7. 11:21
11/26 anonim válasza:
Nem szokott tejet inni? Attól simán lehet...
12/26 anonim válasza:
Kérdező: Pedig így volt. :D De ezt azért meséltem el, mert csak 1x kellett szólnom és azóta se merült fel ilyen probléma. És ennek már két éve és azóta is együtt vagyunk.
13/26 anonim válasza:
vegyél neki tic tac-ot ,rágógumit,karácsonyra,szülinapra,névnapra és kacsints mellé
14/26 anonim válasza:
Hagyd ott! Akkor elmondhatod ahogyan csak a csövön kifér.
15/26 anonim válasza:
Hát ezen most meghaltam a röhögéstő, "tudom hogy szép fog..gyomrából jön" Az guszta! Egyébként mondd meg neki, lehet,hogy hamar ki leszel vágva. De az sem élet,hogy nyeled a bűzt. Egyébként lehet, hogy cukros! Azoknak szokott ilyen székrekedéses szar szaguk lenni. Gyrekeknek gyerek szaguk, öregeknek öreg szaguk, reflux gyomrúakank okádás szaguk, bagósoknak fokhagyma szaguk, a cukorbetegeknek asszem meg keményszar szaguk van. Döntsd el,hogy melyik, és arról szoktasd le! Vagy ha már csak gázálarcban birod, akkor jobb ha egyy virágszagú új maca után kutatsz közben. Ha találsz, majd ráérsz kivágni a büdösbankát :)) Ne vedd komolyan, de az írományom üzenete jó szándékú.
16/26 anonim válasza:
12:22, most aztán jól elkented a kedvemet a szextől, asszem nőtlenül élem le az életem. Létezik olyan nő, aki nem tisztítja a seg gét? Fú bazzmeg, lehet,hogy ott hánynám szét a kur va eget is. Nálam férfiként alap, hogy minden szarás után alaposan seg get mosok. Nőként ez kicsit kínos. Azonnal kiábrándulnék belőle. Egy szaros pi csaluknál nincs is nyomasztóbb látvány. Talán ha leszakadna a feje.
17/26 anonim válasza:
Anàlisan csinàltátok, vagy szimplàn hátulról?
18/26 A kérdező kommentje:
Én sem értem pontosan.Most azért volt sz@rszagú mert popiba csináltátok avgy azért mert nem mosta meg rendesen és raja maradt a kaki és nem törölte ki rendesen?:D
Szerencsére ilyen nővel nem volt még dolgom.:DD
2012. nov. 7. 14:47
19/26 anonim válasza:
nem análba hanem punciba. Simán szar szagú volt mert életébe nem mosott p.csát. Csak mióta szóltam, akkor tudta meg hogy létezik olyan.
20/26 anonim válasza:
Ennek biztos a TArzan volt az exe...úgy hogyan lehet élni,hogy nem mosol pi-csát. Kicsit sci-fi számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!