Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne elmondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne elmondani a barátnőmnek finoman hogy büdi a szája néha?

Figyelt kérdés

Az én kicsikémnek néha a büdi a szája,tudom mindenkinek szokott néha,de néha érzem szex közben is,és elég kellementlen tud lenni.Tudom hogy mos fogat napi 2-szer is és igényes magára csinos meg minden és ápólt.Vszínű a gyomrából jön neki mert szép fogai vannak és nincs rossz foga,de néha kellementeln szex közben.Hogyan tudnám ezt vele finoman közölni úgy hogy ne bántsam meg vele és ne legyen kellemetlen?:)

Én 25 ő 22

2012. nov. 7. 11:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Miért félsz, hogy kellemetlen lesz?

Ha "döghús" szag jön fel a gyomrából, akkor változtatnia kell az étrendjén de az is lehet, hogy komolyabb betegsége van, ami pedig minél hamarabb kezelést igényel.

Ne félj a konfrontációtól, se a sértődéstől. nyugodtan mondd meg neki, hogy ez a probléma, keressetek rá együtt megoldást!

2012. nov. 7. 11:26
 2/26 anonim ***** válasza:
Kényes téma. Szerintem üllj le vele nyugodtam és mond meg neki, hogy nagyon szereted, de néha kellemetlen a lehellete és ez nem az a szokásos szájszag, hanem valami komolyabb lehet. Mond neki, hogy utábaolvastál és valószínüleg nyitva van a gyomorszája és onnan jön, ami lehet komolyabb betegség jele is lehet. Én pontosan nem tudom, de kicsit ijeszd meg, mond neki, hogy aggódsz, mert ez nem normális és nehogy valami következménye legyen. És természetesen támogasd és mond neki hogy elmész vele dokihoz is bla bal...
2012. nov. 7. 11:29
 3/26 anonim ***** válasza:
83%

Azt írod mos fogat, és épek,egészségesek a fogai. Akkor gyomor problémája lehet amit nem árt megtudni mi is az, és kezeltetni.

Kérdezd meg tőle, hogy mostanában nem szokott-e a gyomra fájni. Nem érez-e szúrás, émelygést stb.. Akármit mond a végén úgyis megkérdezi

-"miért?"

- Azért kicsim, mert néha olyan furcsa szagú a szád.. Tudom hogy fogat mosol, meg szépek a fogaid, ezért nem értem hogy miért van kellemetlen szaga a szádnak. Inkább én szóljak mint hogy a kollégáid, barátaid fintorogjanak."

Ha megsértődik akkor buta nő...

2012. nov. 7. 11:30
 4/26 A kérdező kommentje:
Első válaszoló.Azét félek mert talán egy nőnek nem éppen kellemes amikor közlik vele hogy büdi a szája..és azért met amúgy mindent megtesz azért hogy mindig tetszen nekem és ezt leszámítva tipp topp és mindig finom illata van és igényes magára.Nem akarom hogy megbántódjon vagy valami.Igazából a közlés jellegével vagyok gondban,hogy ezt hogyan lehetne nem bántóan közölni..
2012. nov. 7. 11:32
 5/26 anonim ***** válasza:
Egyetértek a ma 11:30 válaszolóval.
2012. nov. 7. 11:47
 6/26 anonim ***** válasza:
Mit kell ezt túlbonyolítani? Üljenek le beszélgetni?! Na ne már! Nálunk nemes egyszerűséggel megkérdezi a párom hogy van tic-tacod vagy rágód? Adhatnál egyet és te is bevehetnél egyet. Ilyen baromi egyszerű az egész. Én is tudom hogy van amikor keveset iszok és hát kellemetlen acetonos a lehelletem. Ez nem sértődés kérdése.
2012. nov. 7. 11:49
 7/26 anonim ***** válasza:
Igen, jól gondolod, h ez nagyon bántó lehet a számára..., viszont szólnod kell. A második válaszoló jól leírta, h hogyan lehetne "tálalni". Szerintem nem lesz belõle gond, mert empatikus ès kedves srác vagy. :)
2012. nov. 7. 11:51
 8/26 anonim ***** válasza:

Nekem is egészségesek a fogaim, naponta 2x mosom és olykor nekem is szokott rossz leheletem lenni.

A barátom ilyenkor szól, hogy nem kellemes, én meg elmegyek fogat mosni és ennyi.

2012. nov. 7. 11:55
 9/26 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mondd meg neki, mert akkor tud változtatni vagy az étrendjén, vagy beves egy mentolos rágót amikor a közeledben van. Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Ha szeret, akkor mégha egy kicsit meg is sértődik de változtat rajta. Az én baránőmnek például szarszaga volt amikor hátulról csináltuk. Szóltam érte később és elmondta hogy ő sosem szokta a lyukát kimosni. Nem tudta hogy kell. De mióta szóltam, változtatott rajta és nincs probléma. Sértődés se lett. Nyugodtan beszéld meg vele.
2012. nov. 7. 12:22
 10/26 A kérdező kommentje:

12:22

:DDD

Na jó hát ezt el sem hiszem...:D Nem mosta meg a popiját?:DD Ezt nem akarom elhinni:DD

2012. nov. 7. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!