Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen ember az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ember az aki ezt az oldalt látogatja?

Figyelt kérdés
Persze, mindenki más, de sokan keresnek maguknak párt is itt, ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy aki itt van, az miért nem pl a barátjával/barátnőjével van? Ebből meg az következne, hogy aki itt van az nem is olyan jó csaj. Eggyel találkoztam innen, teste 10/10es volt, csak sajnos agyilag zokni:/ 24F
2012. nov. 6. 21:06
1 2
 11/18 anonim válasza:
unalom
2012. nov. 6. 21:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem jó emberek nagyon is,vannak itt bunkok is. Én itt olvasok és válaszolok,ha unatkozok vagy suli szünet van
2012. nov. 6. 21:19
 13/18 A kérdező kommentje:
10es attól még lehet párt találni, még ha nem is erre találták fel ezt az oldalt. Sok ilyen van.
2012. nov. 6. 21:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze a párkapcsolatokhoz, ez a legpoénabb oldal az egész neten, én függő lettem, imádom. Volt olyan kérdés, aminél hangosan, hasfájásig röhögtem, ha találok valami nagyon jót, megy fészbúkra, hihetetlen, ami itt megy, rengeteg az idióta. A többi kategória viszont tényleg hasznos, érdekes kérdéseket lehet találni.
2012. nov. 6. 21:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Itt gonosz sötét alakok vannak! Sötét órák közelegnek!
2012. nov. 6. 21:28
 16/18 Geta96 ***** válasza:
unalom.... 9 után megunom a blogokat s 10 kor kezdek youtubeozni... valamivel el kell töltenem ezt az időt.
2012. nov. 6. 21:43
 17/18 VVMMvvmm ***** válasza:

Ez nem jó csajság kérdése.Valaki nagyon válogatós.

Más pedig nem akar hosszabb távú párkapcsolatot.

A kinézet az ismerkedéshez kell.A belső érték a

kapcsolat megtartásához.

2012. nov. 7. 04:13
 18/18 anonim ***** válasza:

#6: "pszihologus wok"

Na ezen például röhögtem megint egyet :-P

2012. nov. 7. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!