Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ember az aki ezt az oldalt látogatja?
a pasimmal csak hetvegente tudunk egyutt lenni,addig meg szeretek tanacsot osztogatni :-)
nem ertem a logikai osszefuggest.miert ne lehetne jo csaj,aki itt valaszolgat?
A kérdésedben és a magyarázatodban leírtak alapján Te is sűrűn látogatod ezt az oldalt, tehát ezt a kérdést magadtól is meg kellene kérdezned!
Abban igazad lehet, hogy sok itt a szingli, de nem biztos, hogy mindegyik csúnya és buta. Ráadásul sok párkapcsolatban élő is olvasgatja az oldalt. Egyszerűen jól esik ilyenkor este olvasgatni, gondolatokat cserélni, kérdezgetni, válaszolgatni egy kicsit, és ez nem csak erre a kategóriára vonatkozik.
25/F
nem hiszem, hogy a nap 24 órájában csak a párjával van az aki itt válaszolgat. De egyébként már hallottam nem is 1 esetről, hogy a csaj a pasijával adott válaszokat, vagy éppenséggel együtt trollkodtak, mert a mozit lekésték:D
én is egyedül vagyok, mert passzívon vagyok és megállt az élet :S pedig nem vagyok csúnya, mondjuk önbizalmam nincs az egekben ...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!