Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam a párom szerintetek?
Egy éve van az h a párom rengeteget dolgozik,15óra hosszában,fizikai munkát. Ez miatt megromlott a kapcsolatunk nagyon.Haza ér fáradtan,kapok 3-4 puszit,utána kidől és már alszik is. A szexet ritkán kezdeményezi a fáradtságára hivatkozva.Elhiszem h fáradt,de nekem meg kell a törődés,és az h ő is közeledjen,ne mindég én vegyem rá a szexre. Nagyon sokat veszekszünk ez miatt. Beszéltem már vele erről,de azt a választ kapom,h csináljam végig egy nap,amit ő,és akkor majd meglátjuk h nekem mihez lesz este még kedvem. Már mondtam azt is h el hagyom.Nagyon ritkán össze szedi magát,és lép.És van egy három hónapos kisfiunk is(nem híztam meg,az alakom a régi,tuti h nem ezzel van baja)
Mit tennétek a helyemben? Már milliószor elmondtam neki h mennyire rossz nekem,szóval ha lehetek olyan pofátlan h azt kérem azt ne tanácsoljátok,mert nem megyek vele semmire. ;-( Kétségbe vagyok esve,néha azt érzem h gyűlölöm,amiért ennyire elhanyagol.
szia!
nálunk is ez a helyzet, bár nekünk még csak úton van a baba...
de meg kell értenünk, hogy értünk dolgoznak. tudom, hogy nehéz. igazán tanácsot nem tudok adni, csak annyit, hogy tarts ki mellette. 100%osan megértelek téged is meg a fiúkat is. nekik sem lehet könnyű.
az még hagyján lenne, hogy téged elhanyagol, de a kicsit is? hiába kérted, hogy ne mondjuk azt, hogy beszéljetek, de én ezt látom az egyetlen járható útnak.. és nem csak a te érdekedben, hanem a kicsi fiú miatt. gondolom nem szeretnéd, ha a pici apa nélkül nőne fel, vagy úgy hogy be van szabályozva milyen sűrűn láthatják egymást.
mint mondtam megértőbbnek kell lenni, de így azért kicsit már más a helyzet. a kisfiatok érdekében légy türelmesebb vele, és kérd meg, ha már veled nem foglalkozik úgy ahogy azt te szeretnéd, azért a fiával lehetne több időt is. esetleg kérd meg hogy vegyen ki pár nap szabadot (ha megoldható) és rakjátok rendbe a dolgokat.
a kismama voltam...
tavaly nyáron volt egy nagyon húzós hónapunk. napi 4 órát aludt jó esetben, rengeteg munkája volt neki. a fáradtság miatt sokkal ingerültebb volt velem szemben, és a munkáján is meglátszott, hogy nincs a toppon. akkor ezt megelégeltem, és a tudta nélkül foglaltam egy szállást vidéken 2 napra, amit ki is fizettem. őt már tények elé állítottam, hogy ekkor meg ekkor elutazunk és nincs apelláta. nem igazán tetszett neki ez a drasztikus megoldás, de nem volt más lehetőségem, nagyon túlhajszolta magát és szüksége volt a pihenésre, kikapcsolódásra. ugye azt mondanom sem kell, hogy a 2 napot szinte végig aludta... :)
esetleg próbáld meg te is ezt, foglalj le egy szállást, egy utazást, bármit, és állítsd te is kész tények elé, hogy márpedig elmegyünk. lehet nem fog tetszeni neki, de talán ezzel rendbe tudjátok rakni a dolgokat köztetek.
szorítok értetek, és remélem, hogy végül minden rendben lesz.
a kismama...
Nagyon szépen köszönöm,kedves vagy :)
Szorítok neked h te ne járj így,ahogy én jártam. Boldog baba várást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!