Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lesz? Egy kis szünet változtat valamit?
5 hónapja vagyunk együtt párommal. összevesztünk, és mondtam h akkor hagyjuk egymást egy kis ideig.
ez a szünet jobbá teheti a kapcsolatot? v ne számitsak változásra? segitsetek léci...
16/L
Tőlem a párom 4 és fél hónap után kért szünetet. 3-4 hetet szeretett volna, de 1 hétig bírta nélkülem. Én azalatt az egy hét alatt teljesen kifordultam magamból, mert beleőrültem, annyira hiányzott. Mivel távkapcsolatban élünk, nem tudtunk azon a héten találkozni, de a rá következő hétvégén fent voltam nála. Mikor odaértem, percekig csak szorosan ölelt és azt mondta közben mennyire hiányoztam.
Szerintem egyén függő, kire milyen hatással van a szünet. Ránk jó hatással volt, azóta is együtt vagyunk és nagyobb köztünk az összhang, mint előtte.
Egyébként a párom 24/F, én 20/L vagyok.
köszönöm utolsó:)
ennek örülök, ez biztató:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!