Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok én egyedülálló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok én egyedülálló, mikor annyira kedves fiú vagyok és szeretnék kapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés
kort és nemet irjatok válaszolok
2012. nov. 5. 16:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az előttemszólókkal egyet értek ill. erősítem a sztereotípiát hogy nekem nem kell kedves fiú, nem azt mondom hogy bunkó legyen félreértés ne essék az nem jó. Mindenkinél van egy toleranciaküszöb mit bír el és mit nem nálam ez alacsony a kedves aranyos pasikat illetően. Nem kell félreérteni ezek jó tulajdonságok csak ne vigyétek őket túlzásba.
2012. nov. 5. 18:24
 12/16 A kérdező kommentje:
zavar,hogy egyedülálló vagyok lassan 1 éve,mig volt barátnőim hamar kapcsolatban lettek. Szeretnivaló rendes fiú vagyok
2012. nov. 5. 18:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert a csajoknak nem egy simogatni való plüssmaci kell...
2012. nov. 6. 09:33
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi előző válasozlo
2012. nov. 6. 15:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Én ugyan ez voltam,túl kedves,túl aranyos,túl jól bántam a lányokkal.

Aztán rájöttem,hogy a legtöbbnek az kell hogy semmibe nézzék,le se sz@rják,bunkózzanak velük,megalázzák őket stb...Persze van kivétel!!!!!!Én találtam egy ilyen lányt,aki a kivételek közé tartozik,nagyon szeretem és mellette én is olyan vagyok,amilyen voltam.

2013. márc. 4. 22:19
 16/16 anonim ***** válasza:
pont azért mert kedves vagy.
2013. márc. 4. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!