Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megsértődött a barátom, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértődött a barátom, nem jelentkezik, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ismét csúnyákat vágtam a fejéhez dühömben.. gondolom, meg fog jönni, vagy vmi, ilyenkor hülye vagyok. Nagyon szeretem, ő viszont folyton a bizalomtémával nyúz, de nekem nagyon nehéz megbízni valakiben, amikor az exem olyan durva volt velem:( ez sokszor a mostanin csapódik le. Mellesleg egy aranygyerek, lehet rá számítani. Tegnap este pár sms, meg csörgetés után visszacsörgetett, de ma még semmi.
2012. nov. 5. 11:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
beveszek egyszerre harmat es akkor se múlik el. mellesleg nem csak ez a probléma, hanem nagyon féltékeny vagyok a baráti társaságban levő 1 lányra. de ez már más tészta, nyilván erre rárjátszott az is, h meg kell h jöjjön.
2012. nov. 5. 14:31
 12/17 A kérdező kommentje:
de mellesleg pms tünetekre hiába veszek be görcsoldót:D
2012. nov. 5. 14:32
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Akkor rossz gyogyival probalkozol, ha nem hat, probalkozz masfajtaval, hiszen felesleges olyat szedned, ami nem hat. Viszont ahogy elnezem, ez is egy kifogas, es nagyobb gondok vannak nalatok. Szerintem surgosen beszelj vele errol a feltekenysegi dologrol, mielott megzakkansz. Uljetek le normalis emberek modjara, es ragjatok at a temat, mert igy csak rosszabb lesz.
2012. nov. 5. 14:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó!Igazad van a görcsoldóval,de nekem is van olyan barátnőm,akinek mindegy mit vesz be nem hat!Őt pl minden hónapban injekciózni kell,mert annyira szenved!Én már írtam ehhez a kérdéshez és nem azt mondom,hogy erre rá lehet fogni de már más is írta,hogy kicsit megzakkan ezekben a napokban!Szerintem is a bocsánatkérés az egyetlen dolog,amit lehet tenni ilyenkor!Attól még emberien viselkedünk,csak könnyebben felhúzzuk magunkat apróságokon,vagy ingerültebben reagálunk olyan dologra,amikre amúgy nem!Mellesleg nekem is hat a gyógyszer,de attól még ingerült maradok,ezekben a napokban!
2012. nov. 5. 14:43
 15/17 A kérdező kommentje:
már felkészitettem őt, tudja h ilyenkor kicsit más vagyok. bocsánatot is kértem, ma irtam neki, h este jöjjön el lángosozni, de még nem irt. gondolom, suliban van, de nem tudom, h fog-e írni. szerinte nincs okom a féltékenységre, mert nem is tartja szépnek a csajt(a haverjaim szerint se szép), de mégis kiakadtam, mert halloween-kor lefényképeszkedtek, na de nem csak ők ketten, hanem mindenki mindenkivel, meg külön-külön, szal nem az van, h csak vele....
2012. nov. 5. 14:51
 16/17 dddddddd válasza:
En egyszer viselkedtem igy a pasimmal, azota se lattam :D
2014. máj. 1. 14:39
 17/17 dddddddd válasza:
Pedig nem is feltekenykedtem
2014. máj. 1. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!