Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találják meg manapság az emberek egymást?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak azt hallom hogy elvált, egyedülálló, magányos. Szerintem ez korunk legnagyobb betegsége. Sajnos ebbe én is beletartozok. Hogy majd "egyszer eljön az igazi"? Okés, de 30 fölött egyre kilátástalanabbnak látom a helyzetet.2012. nov. 4. 18:36
1/5 anonim válasza:
Fúh.. Megpróbáltam neki ülni, és írni egy normális választ, de ahogy újra elolvastam, inkább kitöröltem.
Fogalmam sincs. :D Minél többet gondolkodom rajta, annál jobban érzem azt, hogy én is közéjük tartozom :(
2/5 anonim válasza:
Talán mert az emberek többsége manapság már a számítógép előtt éli le a fél életét, ami nehezebbé teszi az ismerkedést.. :S
3/5 anonim válasza:
Mert nem tudják, hogy ki kell nekik.
Az, hogy a gép előtt ülnek az még segít is a dolgon, mert annyi információ áramlik a képükbe, hogy na... Bár lehet, hogy pont az a gond, hogy ennyi információval nem tudnak mit kezdeni?
4/5 anonim válasza:
A fiataloknál még magyarázható lenne azzal, hogy divatból vannak egymással. Amiben valamiféle valóság alap is van az idősebbeknél viszont nem tudom. (első voltam)
5/5 anonim válasza:
Sajnos tényleg nagy probléma ez manapság. Normális ismerkedési lehetőség sincs mostanában. Bulikat sokan nem szeretik, amúgy meg hol?? Könyvtárban?? De ott csendben kell lenni. Kávézóknál meg üljek csak le egy lányhoz??? Normális ez? Utca eleve kizárva, ott zárkózottak az emberek, de ezt mondjuk nem is csodálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!