Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok. Nem értem miért, de én korán érőnek érzem magamat. Szerintetek miért gondolom így?
Azért gondolod így, mert 16 évesen mindenki azt hiszi, hogy érettebb a koránál. Az öltözködés csak egy stílus, köze nincs az érettséghez - vagy hány átlagos felnőtt férfit látsz öltönyben rohangálni? Többnyire csak azokat, akiktől megköveteli a munkájuk.
Mellesleg, a "kis egyszálbelek" is komoly kapcsolatra vágynak. Nem mindenki csak dugni akar ennyi idősen, sőt, mivel ez egy lelkileg instabil időszak, a többség igenis állandó társra vágyik, nem szexpatnerre.
Ha valóban érettebb (egyáltalán érett) lennél, akkor mindezeket tudnád,pluszban nem néznéd le a vékonyabb srácokat, csak mert te meg nagydarab vagy. Dehát, 16 éves gyerek vagy, nincs annyi tapasztalatod az életről, hogy érett, felnőtt képet alakíts ki a társadalomról vagy a korosztályodról. Ami persze nem baj, csak ha már kérdezted, elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!