Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Istenes Bence jó pasi? (LINK)
2012. nov. 4. 01:23
1/17 anonim válasza:
igen cuki fijú, eccer már majdnem megvolt
24/F
2/17 A kérdező kommentje:
igen azt kihagytam hogy normális válaszokat akarok xd
2012. nov. 4. 01:26
3/17 anonim válasza:
ma 01:25
Sajnálhatod hogy csak majdnem, életem második legjobb numerája vele volt(az első az Tomikával)
SP voltam sziasztok!
4/17 A kérdező kommentje:
b-zinak gondoljátok őt? miért?
2012. nov. 4. 01:34
5/17 anonim válasza:
nekem jobban tetszett a vivás korszakában, mikor zöld volt a "frufruja" :D de amúgy igen, jó pasi. :)
14L
6/17 A kérdező kommentje:
mert nekem nagyon bejövős :D :) bár elég tapló az after-x ben néha.. de sztem nagyon jól néz ki
2012. nov. 4. 02:33
7/17 A kérdező kommentje:
gondolom hogy nem fogok vele össze jönni :) ezt tudom, nem az volt a kérdés hogy szerintetek össze tudnék-e jönni az Istenes Bencével?? ... néha gondolkozz mielőtt ítélkezel! ;)
2012. nov. 4. 02:58
8/17 anonim válasza:
csak Isten ítélkezhet
én csak véleményt mondok maximum :)
(fizetett politikai hirdetés)
10/17 anonim válasza:
Szerintem k*rva idegesítő! Ha már meglátom rosszul vagyok. Szóval nem. Bár nem 13 vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!