Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minél bunkóbb a pasi, annál szerelmesebb belé a lány?
az utolsó is csak egy sokszor előforduló kitalált sablonsztorit hozott elő
csak nézd meg az állatokat, a csajoknak az a fiú tetszik aki: önálló, el tudja tartani-megvédeni saját magát és a párját is- nem egy érzelmi roncs aki csak magát " sajnáltatja " van 1-2 önálló döntése, gondolata is... akkor bejön a csajoknak. Főleg ha nem előnytelen külsejű, ennyi.
ma 19:38
Ez tényleg így van. tudnék mit mesélni, nem egy ismerősömtől hallottam olyat, hogy megcsalta a pasija, de a csaj még sírt is, hogy a pasi el ne hagyja őt és természetesn a lány megalázkodott a pasi félrelépései miatt és megbocsájtott. A pasi meg továbbra is csalja, a nő mégis bele van zúgba. Éljenek a rossz fiúk!
Amúgy mióta rájöttem, hogy jó fiúként egy lánynál sem vagyok sikeres, azóta én is csinálok ilyet, egyszerre több csajnál nyomulok és nem érdekel, ha egyszerre többet is megdugok, jól van ez így, a nőknek ez kell, én csak megadom nekik, ami kell. :)
Azért a bunkó nem egyenlő az önállóval :D
Annyit azért hozzátennék, hogy a bunkóság nálam nem jön be, és ha bunkó egy pasi, akkor dobom gyorsan!
Úgyh ez azért nem általános!
Inkább én azt mondom, hogy sok nagyon jóképű és sikeres pasi bunkó, mert önelégült és egoistává válik, mivel a nők szeretik a menő sikeres jóképű példányokat, így nagy az esélye, hogy a pasas bunkó is. Nem mindig így van, de nagy az esélye. Nem a bunkóságot szeretik, hanem a személyt, aki sajnos torzult személyiségű.. sztem ez így lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!