Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek most mit akar az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mit akar az exem?

Figyelt kérdés
Kb.1 hónapja szakítottunk, azt mondta kiszeretett belőlem. Aztán próbálkozott csajnál, nem jött össze. Valamelyik nap rám írt, hogy ő szeret és nem tud továbblépni. Akkor minek írogat más csajoknak? Azóta nem is ír rám, pedig tudja, hogy szeretem. Ráírtam, hogy ha hiányzok, akkor miért nem ír. Erre azt írta, hogy nem emlékszik, hogy ő mondott ilyet. Akkor most mi van?

2012. nov. 3. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak bepánikolt h elfelejtett csajozni, mialatt veled volt, és ezért egy pillanatra úgy gondolta, jobb visszamenni a biztoshoz, vagyis hozzád, ugyanis gondolom nálad annyit nem kéne tepernie h visszafogadd, mint egy teljesen új csajt felszedni...
2012. nov. 3. 22:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon is sokat kéne tepernie. Csak még fontos, hogy mi van vele, azért is esik szarul, amit művel. Azt hiszi játszadozhat velem.
2012. nov. 3. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Pontosan!Nem csak hiszi!Játszadozni akar veled!Ha visszafogadod ezek után bocs,hogy ezt mondom,de hülye vagy!Ha már akkor rögtön felkeres,ha nem jön össze egy csaj azzal is csak magát akarja biztosítani arról,hogy de attól még van egy akinek úgyis kellek!és sajnos ez Te lennél!
2012. nov. 3. 22:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem ilyen egyszerű a helyzet. Nem találkozott a csajjal, csak remélte, hogy lesz valami. Talán csak féltékennyé akart tenni. Az biztos, hogy nagyon szeretett, most megint vissza akar kapni állítólag, mert rájött, hogy hibázott és csak engem akart védeni. De már nem hiszek neki.
2012. nov. 3. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta anno,hogy kiszeretett belőled szerinted visszaszeret? Ez nem így működik!Ha már más lányt akart befűzni meg plán nem!Neki az lenne a legjobb,ha te is vele lennél,aki biztos és melletted még 86 másik lány akikkel el van!
2012. nov. 3. 23:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Amúgy eszem ágában sincs járni vele, csak nem értettem a dolgot. Túl sokszor megbántott már.
2012. nov. 3. 23:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg pláne nem érdemes agyalnod rajta!Futkosnak még az utcán jó pasik,akik nem akarnak átverni és kihasználni!:)
2012. nov. 3. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!